Monica Bellucci: Η συνέντευξη που έδωσε κατά την παραμονή της στην Αθήνα

20.08.2020
Monica Bellucci: Η συνέντευξη που έδωσε κατά την παραμονή της στην Αθήνα
Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της ως Μαρία Κάλας, τις κόρες της και άλλα

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Monica Bellucci, η οποία πρόκειται να εμφανιστεί στο Ηρώδειο για να υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας. Στο πλαίσιο της παράστασης, η ηθοποιός παραχώρησε μια ραδιοφωνική συνέντευξη, η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, στις 16:00, από το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Δες και αυτό: 3 χρόνια χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη: Το βίντεο που της αφιερώνει η Finos Films

Στη συνέντευξη, η ίδια μιλάει για πολλά όπως ο ρόλος που παίζει η ομορφιά στη ζωή της, τα παιδιά της αλλά και τη Μαρία Κάλλας. "Ήταν μια γυναίκα που ακολουθούσε την καρδιά της, το ένστικτό της. Γι’ αυτό έγινε τόσο εύθραυστη. Την ίδια στιγμή ήταν αξιοθαύμαστη, γιατί ακολουθούσε τη δική της αλήθεια. Πολέμησε τόσο πολύ για τα δικαιώματά της".

Μιλώντας για τη διαφορά ανάμεσα στην πραγματική ζωή της και τη δημόσια εικόνα της ως σταρ του σινεμά, η Bellucci είπε: "Η εικόνα μου είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Ο αληθινός μου βίος, ο μυστικός μου κήπος, είναι για μένα αληθινά σημαντικός. Και αυτή η προστασία είναι αναγκαία για να επιβιώσει κανείς σ’ αυτή τη δουλειά". Σχετικά με το κίνημα Me too, δήλωσε πως "Πιστεύω ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι στις μέρες μας οι γυναίκες μιλούν με θάρρος και κουράγιο, αλλά θα χρειαστεί καιρός για να εξασφαλιστούν ίσα δικαιώματα με τους άντρες. Πιστεύω, πάντως, ότι δεν χρειάζεται να αποζητάμε τον πόλεμο, αλλά ένα κοινό έδαφος επικοινωνίας. Γιατί ο πόλεμος δεν φέρνει τίποτα καλό".

Αυτό το είδες; Αναγνωρίζεις ποιος διάσημος Έλληνας είναι ο γόης της φωτογραφίας;

"Δεν θέλω η δουλειά μου να έχει μεγάλο μέρος στη ζωή τους. Προτιμώ να είμαι η μητέρα τους και να τους δίνω όλη τη δύναμη, όλη την αγάπη που χρειάζονται για να ανακαλύψουν το δικό τους πάθος. Εγώ είμαι το παρελθόν, εκείνες είναι το μέλλον", είπε για τις κόρες της. Τέλος, μιλώντας για τους ρόλους που η ίδια έχασε, επειδή ήταν πολύ όμορφη γι’ αυτούς, είπε: "Αν τους έχασα τότε, τώρα μπορώ να τους παίξω! Όταν μεγαλώνεις, χάνεις τη βιολογική ομορφιά της νιότης. Το ενδιαφέρον είναι ότι τότε μπορείς να παίξεις άλλους ρόλους".