Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ξανά μαζί στην τηλεόραση - Ένα reunion που δεν περιμέναμε

18.08.2020
Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ξανά μαζί στην τηλεόραση - Ένα reunion που δεν περιμέναμε
Και ναι, είναι βέβαιο. Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Ήταν Νοέμβρης του 2001 όταν προβλήθηκε το επεισόδο "The One With The Rumor" στα θρυλικά "Φιλαράκια' όπου εμφανίστηκε ο Brad Pitt, τότε σύζυγός της Jennifer Aniston [φωτό επάνω].

Από εκείνη τη στιγμή συνέβησαν πολλά. Οι δύο σταρς χώρισαν το 2005, ξαναπαντρεύτηκαν, κάποια στιγμή αμφότεροι, ξαναχώρισαν... Τώρα οι δυο τους είναι και πάλι εργένηδες και ύστερα από τόσα χρόνια φαίνεται να επιτρέπουν να φανεί και δημόσια ότι έχουν μία πολύ πολιτισμένη (αν όχι, φιλική) σχέση.

Ποιος θα ξεχάσει ότι εκείνος παραβρέθηκε στο πάρτι για τα 50ά της γενέθλια και σε άλλες συγκεντρώσεις στο σπίτι της, ενώ στα περσινά BAFTAs η on camera συνάντησή τους ήταν το απόλυτο talk of the town!

Και να που ήρθε η στιγμή να τους ξαναδούμε μαζί στη μικρή οθόνη, 19 χρόνια ύστερα από εκείνη την απίθανη στιγμή στα "Friends":

Όπως διαβάζουμε στο today.com, οι δύο πρώην σύζυγοι, συμπληρώνουν μία σούπερ ομάδα αστέρων που θα συγκεντρωθούν στις 21 Αυγούστου για να τιμήσουν σε ένα all-star virtual table read στιγμές από το 'Fast Times at Ridgemont High'.

Πρόκειται για μια επιτυχημένη εφηβική σειρά του 1982 όπου πρωταγωνιστούσε, μεταξύ άλλων ο Sean Penn - με μακριά ξανθά μαλλιά, BTW. Ιδού:

Εκτός των Aniston, Pitt & Penn (βεβαίως, βεβαίως), στο τραπέζι θα καθίσουν επίσης οι: Julia Roberts, Jimmy Kimmel, Morgann Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey και άλλοι πολλοί!

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής όπου διαβάζουμε ότι θα υπάρχει Live Streaming και τα έσοδα θα δοθούν για τα θύματα του COVID19! Θα έχει το ενδιαφέρον του!