Μένιος Φουρθιώτης: Δέχθηκε εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του

13.08.2020
Μένιος Φουρθιώτης: Δέχθηκε εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του
Όσα αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση

Τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς τοποθέτησαν άγνωστοι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, στο σπίτι του στην Εκάλη.

Δες και αυτό: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με αέρα τηλεοπτικής σταρ στο τρέιλερ-Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής στον Alpha! [Βίντεο]

Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές, αφού έσπασαν τζάμια και καταστράφηκε το φυλάκιο ασφαλείας που υπάρχει στον περίβολο του σπιτιού, σύμφωνα με τον δικηγόρο του παρουσιαστή, Αλέξη Κούγια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο παρουσιαστής συνδέει την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, κάνοντας λόγο για "σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών".

Αυτό το είδες; Βουρκωμένη η Έρρικα Πρεζεράκου στο νέο της μήνυμα: «Οι προσευχές σας εισακούστηκαν»! [Βίντεο]

"Χθες το βράδυ, περί ώρα 00.00, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των κακοποιών ήταν η πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικία, στην οποία έσπασαν τα τζάμια, και η ολική καταστροφή του φυλακίου ασφαλείας, το οποίο υπάρχει στον περίβολο της οικίας", αναφέρεται στην ανακοίνωση.