Casa De Papel: Ο Arturito ήρθε στην Ελλάδα και... ξετρελάθηκε

10.08.2020
Casa De Papel: Ο Arturito ήρθε στην Ελλάδα και... ξετρελάθηκε
Ακόμη ένας διάσημος που λάτρεψε τη χώρα μας.

Το όνομα Enrique Arce μπορεί να μη σου "λέει" κάτι από την αρχή, όμως αν σου δώσουμε μια "λέξη-κλειδί", θα καταλάβεις, Casa De Papel, λοιπόν.

Ο ισπανός ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του "Arturo Roman" στη δημοφιλή σειρά του Netflix και απολαμβάνει και ο ίδιος, όπως έχει παραδεχτεί δημόσια, την απρόσμενη δημοτικότητά του.

Ο Enrique, λοιπόν, επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του, φέτος, και μαζί με οικογένεια και φίλους γνώρισε την Αθήνα, τη Φολέγανδρο και τη Σαντορίνη, όπως βλέπουμε από το timeline του στο instagram, το οποίο γέμισε από εικόνες της χώρα μας.

"Λίγα πράγματα έχουν αντέξει στους αιώνες όπως ο Παρθενώνας. Ίσως οι πυραμίδες της Αιγύπτου, τα ερείπια του Μάτσου Πίτσου και του Τζόρντι Χουρτάδο. Μεγάλο το δέος που είμαστε εδώ και αναγνωρίζουμε αυτές τις πέτρες ως το πραγματικό λίκνο του πολιτισμού", γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες του από την Ακρόπολη ο Arce.

Μετά, η παρέα έφτασε στη Φολέγανδρο και ο Arturito έκανε καινούριες γνωριμίες στο μέρος, το οποίο, όπως έγραψε στη λεζάντα, ξεχάστηκε από τον χρόνο.

Μαγεμένος από το νησί και τους ανθρώπους τους ο ισπανός σταρ συνέχισε τις αναρτήσεις.

Τώρα πια, η παρέα βρίσκεται στη Σαντορίνη, από όπου ο Enrique Arce μόλις έκανε την πρώτη -πολλαπλή, εννοείται- ανάρτηση. Και αναμένονται κι άλλες.