Cameron Diaz: Πώς η Gwyneth Paltrow την επηρεάσε στο να κάνει παιδιά

08.08.2020
Cameron Diaz: Πώς η Gwyneth Paltrow την επηρεάσε στο να κάνει παιδιά
Η συγκινητική εξομολόγηση

Στη σειρά της Gwyneth Paltow “Goop Health: The Sessions”, η Cameron Diaz μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να κάνει παιδιά. Η ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 47 της, φέρνοντας στον κόσμο με το σύζυγό της, Benji Madden, την κόρη της, Raddix.

Δες και αυτό: Michelle Obama: "Πάσχω από ελαφρά κατάθλιψη"

“Αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα είχα γίνει μητέρα. Σου έλεγα ‘δεν θα κάνω παιδιά’. Και μου έλεγες ‘Θα κάνεις παιδιά, θα παντρευτείς, θα κάνεις παιδιά’. Και εγώ έλεγα ‘Όχι, δεν θα κάνω’. Και μου απαντούσες: ‘Πρέπει να κάνεις, πρέπει!’. Και σου έλεγα: ‘Δεν θα το κάνω'”, ειπε η Diaz.

Η ίδια στη συνέχεια εξήγησε ότι δίσταζε να κάνει παιδιά γιατί φοβόταν, αλλά η Paltrow πάντα πίστευε ότι “είναι γεννημένη για αυτό”. “Απλά ήμουν τρομαγμένη. Απλά φοβόμουν. Φοβόμουν ότι, ξέρεις, δεν θα έβρισκα σύντροφο”, είπε. “Δεν είχα καλή τύχη- ξέρεις, δεν είχα ανθρώπους σαν τον Benji, στη ζωή μου πριν”, συνέχισε.

Αυτό το είδες; Megan Fox: Η καυτή selfie με τον νέο έρωτα και η απίστευτη απάντηση του πρώην της με τους γιους τους

Όπως αποκάλυψε, όταν έγινε 40 ήθελε “διαφορετικά πράγματα από τη ζωή” και ο Madden προσπάθησε πολύ για τη σχέση τους στην αρχή. “Παντρευτήκαμε σχεδόν αμέσως γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να το κάνουμε”, είπε. “Είμαι μεγαλύτερη από εκείνον, όχι πολύ, αλλά ήταν σε εκείνο το σημείο στη ζωή του που ήθελε και εκείνος να παντρευτεί”.

Η Diaz παντρεύτηκε τον τραγουδιστή του group Good Charlotte, Benji Madden το 2015.