Τατιάνα Στεφανίδου: Οι απίθανες υποβρύχιες φωτογραφίες των διακοπών της με μπικίνι - Άριστα 10

29.07.2020
Τατιάνα Στεφανίδου: Οι απίθανες υποβρύχιες φωτογραφίες των διακοπών της με μπικίνι - Άριστα 10
Στην Ιθάκη βρίσκεται η δημοφιλής ελληνίδα παρουσιάστρια και μοιράζεται, μεταξύ άλλων, τις... βουτιές της! 'Οσο για το σώμα της; Δεν υπάρχουν λόγια!

Το Ιόνιο διάλεξαν για τις διακοπές τους και φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου και ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος. Αφού σταμάτησε στην Κεφαλλονιά και το αγαπημένο τους Φισκάρδο, το σκάφος της οικογένειας έφτασε και στην Ιθάκη.

Εκεί, η διάσημη ελληνίδα παρουσιάστρια απόλαυσε το απέραντο γαλάζιο και μοιράστηκε φωτογραφίες από τις υποβρύχιες εξερευνήσεις της. Και εμείς τις μοιραζόμαστε σε δεύτερο χρόνο υπογραμμίζοντας την εντύπωση που μας έκανε το κορμί της 50άρας "Τάτι" η οποία φοράει το μπικίνι και κάνει "σκόνη" κάθε 20άρα!

Εύγε... Και καλές διακοπές!


Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος φαίνεται ότι φέτος συνοδεύονται μόνο από την κόρη τους, Λυδία, αν κρίνουμε από τη λεζάντα φωτογραφίας που μοιράστηκε η ίδια η δημοσιογράφος πριν λίγες μέρες από τον Καστό, τη μικρότερη κατοικίσημη νησίδα των Επτανήσων.

"Ο Καστός, μια νησίδα σαν ζωγραφιά κοντά στην Λευκάδα, έχει μόλις 80 κατοίκους. Μαζί με εμάς 83! 💜😋 #mydaughter #mydaughterismyworld #family #summeringreece #islandlife", γράφει η Τατινά, οπότε, εμείς συμπεραίνουμε ότι ο Νικόλας κάνει φέτος μόνος διακοπές!