Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το συγκινητικό μήνυμα του γιου της, 24 χρόνια μετά τον θάνατό της

23.07.2020
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το συγκινητικό μήνυμα του γιου της, 24 χρόνια μετά τον θάνατό της
Μαύρη επέτειος σήμερα για τους συγγενείς, τους φίλους και του θαυμαστές της αλησμόνητης ηθοποιού που ακόμη και σήμερα λάμπει στις καρδιές τους. Όπως τότε!

Ήταν 23 Ιουλίου 1996 όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από δίμηνη νοσηλεία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και επιπλοκές που προήλθαν από τον κακρίνο στο συκώτι με τον οποίο έχει διαγωστεί νωρίτερα.

24 χρόνια μετά και είναι σα να μην "έφυγε" ποτέ. Οι ταινίες της έχουν ακόμη την ίδια απήχηση "μεγαλώνοντας" ακόμη μία γενιά, οι φωτογραφίες της "φωτίζουν" με τον ίδιο τρόπο όπου κι αν δημοσιεύονται, ενώ συγγενείς και φίλοι τη μνημονεύουν σα να είναι πάντα εδώ!

Από νωρίς το πρωί σήμερα τα social media έχουν κατακλυστεί από αναρτήσεις προς τιμή της, στη μνήμη της! Από αυτές, ξεχωρίζουμε την ανάρτηση του μοναχογιού της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος μέσω της επίσημης σελίδα της ελληνίδας σταρ, την οποία και διαχειρίζεται ο ίδιος, μοιράστηκε μία πανέμορφη φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με ένα πολύ ζεστό, πολύ συγκινητικό μήνυμα.

"Μια πολυ δύσκολη μερα η σημερινή, λείπεις σε όλους μας, δε σε ξέχασε κανεις συνέχισε να χαμογελάς στην αιωνιότητα", γράφει ο Γιάννης και ιδού:

Η λάμψη της ήταν μεγάλη αλλά όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, μικρή ήταν ένα «ασχημόπαπο». Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα πρώτα της βήματα ήταν μελαχρινή και όταν είδε τον εαυτό της στην πρώτη ταινία στη μεγάλη οθόνη, η απογοήτευση της ήταν τέτοια που ορκίστηκε να μην ξαναπαίξει ξανά. Ένας όρκος που ευτυχώς δεν κρατήθηκε.