Η μοναδική παρουσιάστρια που δεν δέχτηκε ποτέ να πάει στην εκπομπή της Μενεγάκη στον Alpha!

02.07.2020
Η μοναδική παρουσιάστρια που δεν δέχτηκε ποτέ να πάει στην εκπομπή της Μενεγάκη στον Alpha!
Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ολοκλήρωσε τον τελευταίο της κύκλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη για μία νέα αρχή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha παρουσίασε δύο εκπομπές. Ξεκίνησε με τον «Καφέ με την Ελένη» και το 2011 μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη όπου παρουσιάζει την εκπομπή που φέρει το όνομα της μόνο. Από τις εκπομπές της στον Alpha πέρασε σύσσωμο το ελληνικό θέατρο, τηλεοπτικά πρόσωπα και τραγουδιστές. Ένα πρόσωπο όμως παρά το γεγονός ότι καλέστηκε πολλές φορές για να βρεθεί στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη είναι η Αννίτα Πάνια.

Το 2013 όπου η Αννίτα βρίσκεται στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον Alpha, το κανάλι την κάνει χρυσή να πάει στην Ελένη Μενεγάκη όμως εκείνη αρνείται. Σύμφωνα με το περιοδικό «ΤV Zάπινγκ», η Αννίτα Πάνια είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που βαριέται να μιλάει για τον εαυτό της και την δουλειά της! Η Ελένη Μενεγάκη την θέλει διακαώς, αφού πιστεύει πως η κουβέντα που θα κάνουν οι δυο τους θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα προσελκύσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν τηλεοπτικά το 1999 στον «Πρωινό καφέ» όταν δηλαδή η Αννίτα βρισκόταν στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Η Αννίτα για το 2020 παραχώρησε τη μία και μοναδική της συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά.