MasterChef 4: Η πρώτη ανάρτηση του Σταυρή μετά τον τελικό έκρυβε ένα ΜΕΓΑΛΟ μήνυμα

18.06.2020
MasterChef 4: Η πρώτη ανάρτηση του Σταυρή μετά τον τελικό έκρυβε ένα ΜΕΓΑΛΟ μήνυμα
Έτσι είπε το "αντίο" του ο φιναλίστ της φετινής σεζόν.

Από χθες το βράδυ έχουμε νέo Master Chef. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο νικητής του τελικού και ενώ έχει αλλάξει κάτι σημαντικό στο προφίλ του στο Instagram, ανάρτηση δεν έχουμε δει ακόμη.

Αντίθετα, ο "αντίπαλός" του στον τελικό, Σταύρος Γεωργίου (ή, Σταυρής, όπως τον γνωρίσαμε σε όλο το παιχνίδι) επέλεξε να αποχαιρετίσει με μία ομαδική φωτογραφία. Στη λεζάντα με την οποία τη συνόδευσε όμως, ξεχωρίζουμε ένα teaser για το μέλλον, υπογραμμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο την κλείνει! Ιδού και αναμένουμε!

Ενα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τελος του! Θελω να πω ενα μεγάλο ευχαριστω σε ολο το κοσμο, ειδικα την Κυπρο μας για την πίστη, στήριξη και την αγαπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μηνες! Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου την οικογένεια μου,και τους φιλους μου! Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project @masterchefgr τους κριτές @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos για ολη την στήριξη τους και τα καλα τους λόγια για να γίνω ακομα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ γιατι για αυτο μπήκα στο διαγωνισμό! ΝΙΚΗΤΕΣ ειμαστε ολοι! Να εχετε ολοι πανω απο ολα υγεια,αγαπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μερες που εχουμε περασει αυτο το καιρο! Stay tuned... Something BIG is coming!!! ❤️🙏🏻

Επίσης, να σημειώσουμε ότι περιμένουμε μία πόζα με όλους τους Master Chefs, σαν αυτή που είχε μοιραστεί ο Άκης Πετρετζίκης το 2018. Στο Instagram του πρώτου Master Chef της Ελλάδας είχαμε δει τότε ίδιο μαζί με τους Λάμπρο Βάκιαρο (2017) και τον Τιμολέοντα Διαμαντή (2018). Μαζί τους και ο φιναλίστ του '18, Αργύρης Αγλαμίσης. Λείπει και ο Master Chef του 2019, Μανώλης Σαρρής. Και ο φετινός νικητής επίσης. Να μια ιδέα!!!