Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Φροντίζει τα 7 αδέσποτα σαν να είναι δικά του ώσπου να βρουν μια μόνιμη αγκαλιά!

29.05.2020
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Φροντίζει τα 7 αδέσποτα σαν να είναι δικά του ώσπου να βρουν μια μόνιμη αγκαλιά!
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει την αγάπη πράξη και δίνει μαθήματα σε όλους.

Ο chef όπως σας ενημερώσαμε την Τετάρτη βρήκε πεταμένα κουτάβια στον δρόμο, μία εικόνα που τον εξόργισε μιας και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε τέτοιου είδους ζητήματα. Χωρίς δεύτερη σκέψη τα πήρε σπίτι του και αφού τα φρόντισε έκανε τις απαραίτητες δημοσιεύσεις ώστε να τους βρει νέο σπίτι.

Ο Λεωνιδας Κουτσόπουλος με τη βοήθεια της φιλοζωικής ομάδας Stray- Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ανέλαβε να φροντίσει τα 7 πανέμορφα τετράποδα μέχρι να βρουν μόνιμες οικογένειες.

Το Κτηνιατρείο έβγαλε σχετική ανακοίνωση για όποιον ενδιαφέρεται.

Η χθεσινή μέρα έκλεισε με μια ευχάριστη έκπληξη. Ο σεφ Λεωνιδας Κουτσόπουλος με τη βοήθεια της φιλοζωικής ομάδας Stray.gr - Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Official) ανέλαβε να φροντίσει μέχρι να βρουν μόνιμες οικογένειες τις 7 ζωντανές χνουδόμπαλες που περιμάζεψε ❤️. Όσοι ενδιαφέρεστε πληροφορίες στη σελίδα του σωματείου.

Σήμερα είδαμε μία ακόμη σχετική ανάρτηση.

Σας θυμίζουμε πως ο chef όταν εντόπισε τα σκυλάκια έκανε σχετική ανάρτηση με τα παρακάτω λόγια: "Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια στον κυρ-Μαλακα που τα πέταξε στο δρόμο.Το αφήνουμε αυτό και πάμε να τους βρούμε ένα όμορφο,φιλόξενο, ζεστό σπίτι. Στείλτε μου μήνυμα να υιοθετήσετε μια ΧΝΟΥΔΩΤΗ ΜΠΑΛΑ και να σώσετε μια ψυχή. Την δική σας.(τα σκυλονια τα έχω σπίτι)!