Έλενα Ράπτη: Η δημόσια εξομολόγηση για τον σύζυγό της [video]

23.05.2020
Έλενα Ράπτη: Η δημόσια εξομολόγηση για τον σύζυγό της [video]
Λίγους μήνες μετά την πρώτη επέτειο του μυστικού γάμου της, η θεσσαλονικιά πολιτικός άνοιξε την καρδιά της περί προσωπικών θεμάτων, παρόλο που το κάνει σπάνια.

Πριν από έναν χρόνο, η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κίμωνα Μπάλα σε μια άκρως μυστική τελετή ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στην ανάρτηση με την οποία αποκάλυψε η ίδία το χαρμόσυνο γεγονός, μήνες αργότερα, δεν είχε αποκαλύψει την ταυτότητά του. Αντίθετα είχε αναφερθεί σε εκείνον ως "ο σύντροφός" μου.

Έναν χρόνο μετά και ύστερα από τη δοκιμασία της καραντίνας λόγω κορονοϊού, η Έλενα Ράπτη, εμφανίστηκε στην εκπομπή "Πρωινό", ανήμερα της γιορτής της, μάλιστα και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις "χωρίς φόβο και πάθος".

Μεταξύ των όσων είπε και ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξη που μπορείτε να δείτε αυτούσια στη συνέχεια, κρατούμε ότι "είπε το Ναι αμέσως", πριν συμπληρώσουν καν έναν χρόνο σχέσης και ότι ο συζυγός της δεν είναι ψηφοφόρος της!

Η Έλενα Ράπτη γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1975 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εκλέγεται βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 2004.