Mary-Kate Olsen και Olivier Sarkozy: Χωρίζουν με επείγουσα δικαστική εντολή

19.05.2020
Mary-Kate Olsen και Olivier Sarkozy: Χωρίζουν με επείγουσα δικαστική εντολή
Η διάσημη Αμερικανίδα ισχυρίζεται πως ο Γάλλος τραπεζικός τη διώχνει από το σπίτι

Η Mary-Kate Olsen ζήτησε επείγουσα δικαστική εντολή προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Olivier Sarkozy. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η 33χρονη σχεδιάστρια, ηθοποιός και παραγωγός υπέγραψε την αίτηση διαζυγίου στις 17 Απριλίου, ωστόσο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης κάνουν δεκτές αιτήσεις μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης, εξού και η επείγουσα δικαστική εντολή.

Δες και αυτό: Σάλος με τις πρόσφατες φωτογραφίες της Vera Wang - "Μα τι πίνει; Αίμα;"

Οι δικηγόροι του Sarkozy επικοινώνησαν μέσω mail με τους δικηγόρους της Olsen, απαιτώντας να πάρει τα πράγματά της από κοινό τους διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη μέχρι τις 18 Μαΐου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Olsen δήλωσε πως είναι αδύνατο να προλάβει την προθεσμία, ζητώντας παράταση μέχρι τις 30 Μαΐου, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Επίσης φέρεται να ισχυρίζεται πως ο Sarkozy την «διώχνει από το σπίτι», τερματίζοντας το μισθωτήριο εν αγνοία της. Η Olsen ζήτησε την επείγουσα δικαστική εντολή για να προστατεύσει την περιουσία της, καθώς η αίτηση διαζυγίου θα είχε ως αποτέλεσμα μια «αυτόματη δικαστική εντολή», η οποία θα την παρεμπόδιζε από το να πάρει πίσω τα πράγματά της.

Αυτό το είδες; Adele: Ο πρώην προσωπικός της γυμναστής αποκαλύπτει γιατί έχασε τόσα κιλά

Με την δίδυμη αδερφή της, Ashley, έγιναν διάσημες ως παιδιά, όταν πρωταγωνίστησαν στα «Full House», «Two Of A Kind» και σε πολλές ταινίες, πριν αποφασίσουν να εγκαταλείψουν την ηθοποιία και να στραφούν στη μόδα. Μαζί ίδρυσαν διάφορα brands, ανάμεσά τους τα The Row και Elizabeth and James, κρατώντας χαμηλούς τόνους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διάβασε επίσης: Demi Moore - Bruce Willis: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους και μία αποκάλυψη

Η Mary-Kate Olsen παντρεύτηκε τον Olivier Sarkozy, αδερφό του πρώην Γάλλου προέδρου Nicola Sarkozy, σε μια μικρή, ιδιωτική γαμήλια τελετή στο Μανχάταν τον Νοέμβριο του 2015. Όταν οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012, απασχόλησαν έντονα τα μέσα ενημέρωσης που έκαναν διάφορα σενάρια για την σχέση ανάμεσα σε έναν Γάλλο άντρα με πολιτικές διασυνδέσεις και μια Αμερικανίδα που ήταν 17 χρόνια μικρότερή του.