Adele: Ο πρώην προσωπικός της γυμναστής αποκαλύπτει γιατί έχασε τόσα κιλά

12.05.2020
Adele: Ο πρώην προσωπικός της γυμναστής αποκαλύπτει γιατί έχασε τόσα κιλά
Η... μεταμόρφωση της διάσημης τραγουδίστριας αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, μέγα ζήτημα συζήτησης τις τελευταίες μέρες. Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που μοιράστηκε η Adele με αφορμή τα γενέθλιά της αποκάλυψε ότι έχει γίνει "μια άλλη". Και αυτό, φυσικά, ξεκίνησε έναν νέο "γύρο" συζητήσεων και θεωριών ως το πώς και το γιατί!

Σε συνέχεια των όσων ειπώθηκαν με αρνητικό πρόσημο λοιπόν και προς υπεράσπιση της Adele, ο personal trainer Pete Geracimo, ο οποίος, όπως εξηγεί ο ίδιος υπήρξε προσωπικός γυμναστής της σπουδαίας ερμηνεύτριας έκανε μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση. Σε αυτή λοιπόν, μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε και τον λόγο για τον οποίο η Αdele έχασε τόσα κιλά.

"Ως πρώην personal trainer της Adele, βρίσκω τελειώς αποκαρδιωτικό να διαβάζω αρνητικά σχόλια και λιπο-φοβικές κατηγορίες που αμφισβητούν τους λόγους για τους οποίους έχασε τόσα κιλά.
Από την προσωπική μου εμπειρία με τη συνεργασία μας με τα πάνω και τα κάτω μας, έχω να πω πως εκείνη πάντα όριζε τους δικούς της κανόνες στα πάντα. Και ουδέποτε υποτιμούσε με κανέναν τρόπο το ταλέντο που της χάρισε ο Θεός. Άφηνε πάντα την απίθανη φωνή της να μιλήσει για εκείνη -ή μάλλον, να τραγουδήσει. Ούτε μία φορά δεν υποκρίθηκε πως ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι. Αυτό που έβλεπες ήταν αυτό που έπαιρνες. Και το αγαπούσαμε όλοι.

Όταν η Adele κι εγώ ξεκινήσαμε το κοινό μας ταξίδι δεν ήταν ποτέ με στόχο να γίνει υπερβολικά αδύνατη. Στόχος ήταν να γίνει υγιής. Ιδιαίτερα μετά την εγκυμοσύνη και το χειρουργείο. Όταν έχασε τα πρώτα κιλά και ανακοινώθηκε η περιοδεια, είχαμε να ετοιμαστούμε για ένα 13μηνο απαιτητικό πρόγραμμα. Εκείνο τον καιρό έμαθε να γυμνάζεται και να κάνει καλύτερες επιλογές ως προς το φαγητό. Ως αποτέλεσμα έχασε πάρα πολλά κιλά και ο κόσμος το πρόσεξε. Η μεταμόρφωση του κορμιού της έγινε μέγα θέμα στα media.

Από τη στιγμή που μετακόμισε στο Λος Άντζελες έγινε γνωστό ότι βίωσε μερικές πολύ δύσκολες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της [...] Το κάνει για τον εαυτό της και τον Angelo.

Ελπίζω ο κόσμος να εκτιμήσει τη σκληρή δουλειά που έκανε η Adele για να κάνει καλύτερο τον εαυτό της για δικό της καλό και για την οικογένειά της. Δεν ήθελε να χάσει κιλά για να κάνει άλλους να νιώσουν άσχημα για τους εαυτούς τους. Αυτή η προσωπική μεταμόρφωση δεν έχει τίποτα να κάνει με εμένα ή εσένα. Έχει να κάνει με την Adele και το πώς θέλει να ζει τη ζωή της. Παραμένει η ίδια Adele με την οποία μεγαλώσαμε και την οποία αγαπήσαμε¨"