Harvey Weinstein: "Κάποιος θα έπρεπε να σκοτώσει την Jennifer Aniston"

11.03.2020
Harvey Weinstein: "Κάποιος θα έπρεπε να σκοτώσει την Jennifer Aniston"
Άκρως αποκαλυπτική η ηλεκτρονική αλληλογραφία του πάλαι ποτέ ισχυρού άντρα του Hollywood που ήρθε μόλις στο φως της δημοσιότητας.

Δύο εβδομάδες μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον του για τα σεξουαλικά εγκλήματα για τα οποία κατηγορήθηκε -και διαπομπεύτηκε- ο Harvey Weinstein βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο εξαιτίας δικαστηκών εγγράφων που έφεραν στο φως αποκαλυπτική ηλεκτρονική του αλληλογραφία.

Μεταξύ των μηνυμάτων που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον είναι και ένα κομμάτι που αφορά την Jennifer Aniston, την οποία και ο Weinstein δήλώνει ότι "κάποιος θα έπεπε να σκοτώσει".

Σύμφωνα με τους New York Times, το 2017, έφτασε στ΄ αυτιά του Weinstein η φήμη ότι η Aniston τον είχε κατηγορήσει για... "χούφτωμα". Σε ένα mail, λοπόν που έστειλε στον εκπρόσωπο Τύπου του, ο Weinstein έγραψε "Κάποιος θα έπρεπε να σκοτώσει την Jen Aniston".

Σχολιάζοντας το συμβάν στην εφημερίδα, ο εκπρόσωπος της 51χρονης σταρ, Stephen Huvane, δήλωσε έκπληκτος καθώς, όπως τόνισε, εξ όσων γνωρίζει, ο Harvey Weinstein ουδέποτε είχε παρενοχλήσει την Jennifer Aniston.

"Δεν πλησίασε ποτέ τόσο πολύ. Δεν έμεινε ποτέ μόνη μαζί του. Δεν είχαμε ιδέα για το email, καθώς δεν είχε σταλεί σε εμάς, ούτε έχουμε και κάποιο σχόλιο επ' αυτού, όμως", δήλωσε συγκεκριμένα.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο Harvey Weinstein αντιμετωπίζει ποινές από 5 - 25 χρόνια για τη σεξουαλική πράξη πρώτου βαθμού και από 18 μήνες ως 4 χρόνια για βιασμό τρίτου βαθμού, ενώ εκκρεμεί αντίστοιχη δίκη στο Λος Άντζελες για σεξουαλικά εγκλήματα που συνέβησαν εκεί.