Ο Brad Pitt κέρδισε το BAFTA και αστειεύτηκε για το Brexit, το διαζύγιό του και τον Harry - Η αντίδραση του William και της Kate [video]

03.02.2020
Ο Brad Pitt κέρδισε το BAFTA και αστειεύτηκε για το Brexit, το διαζύγιό του και τον Harry - Η αντίδραση του William και της Kate [video]
Ο διάσημος ηθοποιός πρόσθεσε ακόμη ένα βραβείο στη συλλογή του για φέτος και παρόλο που έλειπε από τη λαμπερή βραδιά στο Λονδίνο, ο λόγος του, δια στόματος Margot Robbie έγραψε ιστορία, φέρνοντας σε κάπως δύσκολη θέση τους Cambridges που παρακολουθούσαν από τα πρώτα καθίσματα! Αλλά και την Angelina Jolie που, ίσως, από κάπου έβλεπε, επίσης!

Φέτος είναι, χωρίς αμφιβολία η χρονιά του. Σε προσωπικό επίπεδο, τον βλέπουμε να κάνει διαρκώς πλάκα για το διαζύγιό του, πράγμα που δείχνει ότι έχει περάσει στο... επόμενο επίπεδο. Για να μη σχολιάσουμε ξανά την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του με την Jennifer Aniston, που έχει ανάψει φωτιές στους εσαεί #teamAniston fans.

Στα επαγγελματικά, όμως, ο Brad Pitt έχει σαρώσει τα βραβεία φέτος με την ερμηνεία του στην ταινία του Quentin Tarantino "Once Upon A Time in Hollylwood". Χθες το βράδυ, πρόσθεσε στη συλλογή του και το BAFTA Β' Ανδρικού Ρόλου, όμως δεν ήταν εκεί να το παραλάβει. Οικογενειακές υποχρεώσεις τον κράτησαν μακριά -όπως εξήγησε- και έτσι είχε εξουσιοδοτήσει τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, Margot Robbie να παραλάβει το βραβείο και να μεταφέρει δυο λόγια που είχε γράψει.

"Γεια σου Βρετανία", ξεκίνησε! "Άκουσα ότι μόλις χώρισες. Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Και καλή τύχη με τους διακανονισμούς για το διαζύγιο" συνέχισε και, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, έγινε... χαμός!

Και αφού ευχαρίστησε την Ακαδημία για την τιμή, τους συνεργάτες και τον Tarantino, φυσικά, έκλεισε με ένα αστειάκι για τον δούκα του Sussex, ο οποίος, ως γνωστόν, πρόσφατα, μαζί με την σύζυγό του, Meghan Markle απαρνήθηκαν τους ρόλους τους ως senior royals και βρίσκονται ήδη στον Καναδά όπου πρόκειται να ζουν τον μισό (αν όχι περισσότερο) από τον κάθε χρόνο.

"Γράφει ότι θα ονομάσει το βραβείο Harry επειδή είναι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα το φέρει πίσω στις ΗΠΑ μαζί του. Δικά του τα λόγια, όχι δικά μου", βιάστηκε να εξηγήσει η Robbie ενώ η κάμερα γύρισε αμέσως στον William και την Kate που παρακολουθούσαν κάπως αμήχανα από την πρώτη σειρά! Φυσικά γέλασαν και χειροκρότησαν, αλλά... η ψυχούλα τους ξέρει πόσο το ευχαριστήθηκαν!

Ιδού το βίντεο που κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του διαδικτύου!

Για να δεις τη λίστα με όλους τους νικητές της λαμπερής βραδιάς κάνε κλικ στον σύνδεσμο