Μυστικός γάμος και για τον Jude Law: Δεν έχεις δει πιο εναλλακτικό γαμπρό [Photos]

02.05.2019
Μυστικός γάμος και για τον Jude Law: Δεν έχεις δει πιο εναλλακτικό γαμπρό [Photos]
Αυτή την εμφάνιση δεν την περιμέναμε από τον γενικά κομψότατο ηθοποιό.

Σήμερα μάθαμε για τον μυστικό γάμο της Sophie Turner με τον Joe Jonas αλλά και για έναν ακόμη.

Δεύτερος γάμος λοιπόν για τον Jude Law ο οποίος την Τρίτη το πρωί επισημοποίηση την 4χρονη σχέση του με τη Philipa Coan σε μια πολύ σεμνή και κλειστή τελετή στο Λονδίνο. Ο 46χρονος ηθοποιός και η 32χρονη αγαπημένη του παντρεύτηκαν ενώπιων ελάχιστων συγγενών και φίλων στο Old Marylebone Town Hall και έδωσαν ένα πάρτι αργότερα στο Alfred Dunhill Private Members Club του Mayfair

H νύφη φόρεσε ένα εντυπωσιακό εκρού μίνι φόρεμα με κάθετα βολάν μπροστά ενώ κρατούσε ένα μπουκέτο με ανοιξιάτικα λουλούδια στα χέρια και μας θύμισε αρκτά την Uma Thurman για να πούμε την αλήθεια.

Ο γαμπρός, από την άλλη, μας ξάφνιασε. Μπορούμε να θυμηθούμε εκατοντάδες άλλες φορές που εμφανίστηκε πιο καλοντυμένος από αυτή την περίσταση, στην ιδιωτική του ζωή.

Κι όμως. Στον γάμο του επέλεξε να εμφανιστεί κάπως... "χύμα"!

Ιδού οι φωτογραφίες (κάνε κλικ στο βελάκι δεξιά να τις δεις όλες)

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι ο Jude Law υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Sadie Frost από το 1997 έως το 2003 και έχουν μαζί έχουν τρία παιδιά, τον 22χρονο Rafferty, την 17χρονη Iris και τον 13χρονο Rubby. Ο ίδιος βέβαια έχει ακόμη δυο παιδιά. Την 8 ετών Sophia aπό τη σύντομη σχέση του με το μοντέλο Samantha Burke και την 2 ετών Ada από την επίσης σχέση με το μοντέλο/τραγουδίστρια Catherine Harding.