Katie Holmes και Jamie Foxx: Βολτίτσα χέρι χέρι μαζί με την κόρη εκείνου [photos]

12.04.2019
Katie Holmes και Jamie Foxx: Βολτίτσα χέρι χέρι μαζί με την κόρη εκείνου [photos]
Ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια του Χόλιγουντ σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση τους

Είναι από τα ζευγάρια που σπάνια θα δώσουν τροφή στα media και για αυτό ίσως να μην γνωρίζεις καν για τη σχέση τους. O λόγος για την Katie Holmes και τον Jamie Foxx που πρόσφατα εθεάθησαν σε χαλαρή νυχτερινή έξοδο μαζί με την κόρη εκείνου, Corinne.

Σύμφωνα με το Ε! Νews το ζευγάρι και η Corinne εντοπίστηκαν σε ένα κατάστημα με παγωτά στο Λος Άντζελες προτού κάνουν τη βόλτα τους και όχι, η κόρη της Katie, Suri Cruise, δεν ήταν μαζί τους.

H Holmes και ο Foxx, που σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν μαζί τουλάχιστον από το 2013, διατηρούν καλά προστατευμένη τη σχέση τους (για τα στάνταρ του Χόλιγουντ) για λόγους που δεν γνωρίζουμε. Παρά το γεγονός ότι δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους σε δημόσιες εκδηλώσεις ή σε συνεντεύξεις, το ζευγάρι έχει φωτογραφηθεί μαζί αρκετές φορές μέσα σε αυτά τα χρόνια υπενθυμίζοντας μας ότι η πραγματική αγάπη μπορεί να είναι πολύ αληθινή ακόμα και όταν περιβάλλεται από διακριτικότητα. Και σίγουρα ο Foxx, μας ανησύχησε τον Φεβρουάριο, όταν έκανε ένα σχόλιο που υπονοούσε ότι ήταν single, αλλά οι φόβοι αυτοί εξανεμίστηκαν γρήγορα όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί τον Μάρτιο.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν οι φήμες που τους θέλουν να ετοιμάζουν μυστικό γάμο στο Παρίσι επιβεβαιωθούν.