Γιατί μαθαίνει μπαλέτο ο πρίγκιπας Harry; [video]

08.04.2019
Γιατί μαθαίνει μπαλέτο ο πρίγκιπας Harry; [video]
Σε νέες περιπέτειες ο δούκας του Sussex προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς για τον άφιξη του μωρού του!

Πριν μερικές μέρες, ο πρίγκιπας Ηarry επισκέφτηκε το παράρτημα του φιλανθρωπικού οργανισμού YMCA στο South Ealing, για να ενημερωθεί για τις προσπάθειες που κάνει ο οργανισμός για τα παιδιά και την ψυχική τους υγεία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Harry, παρέμεινε σε μια τάξη μπαλέτου και συναντήθηκε με μια ομάδα νέων χορευτών. Αλλά φυσικά, ο δούκας του Sussex δεν μπορούσε να τους αφήσει να διασκεδάζουν μόνοι τους και έτσι μπήκε και εκείνος μέσα. Ο πρίγκιπας φαινόταν να περνάει πολύ ευχάριστα με την ομάδα – έχει τον τρόπο του να προσεγγίζει τα μικρά παιδιά - και μίλησε σε αυτά χωριστά με το καθένα, ρωτώντας τα ονόματά τους.

Η επίσκεψή του πραγματοποιήθηκε με αφορμή την καμπάνια Heads Together, την οποία ίδρυσαν μαζί με τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton το 2016. Αποστολή τους είναι να κάνουν εποικοδομητικές συνομιλίες γύρω από την ψυχική υγεία και να προτρέψουν όσους έχουν ανάγκη, να ζητήσουν βοήθεια και υποστήριξη. Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο έχει μεγάλη ευαισθησία ο Harry καθώς και o ίδιος στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα.

Η επίσκεψη του στο YMCA γίνεται μερικές εβδομάδες πριν εκείνος και η Meghan Markle υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, οπότε πιθανότατα βρίσκεται στη φάση που αναλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις προτού λάβει την άδεια πατρότητας. Στο μεταξύ, παράλληλα με τη μετακόμιση στο δικό τους σπίτι, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex προετοιμάζονται προσεκτικά για να υποδεχθούν το νεότερο μέλος της οικογένειας.