Ελένη Μενεγάκη: Ο μισθός που λαμβάνει κάθε μήνα από τον Alpha και η μεγάλη επένδυση εκτός TV!

29.03.2019
Ελένη Μενεγάκη: Ο μισθός που λαμβάνει κάθε μήνα από τον Alpha και η μεγάλη επένδυση εκτός TV!
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αμείβεται και βασιλικά όπως είναι αναμενόμενο. Η Ελένη Μενεγάκη έφτασε στην κορυφή και αυτό δεν έγινε τυχαία. Είναι το πιο ακριβοπληρωμένο πρόσωπο της μικρής οθόνης τι κι αν βρίσκεται στην τρίτη δεκαετία της επιτυχημένης καριέρας της. Για τα χρήματα που λαμβάνει γίνεται κατά καιρούς λόγος καθώς μιλάμε για τεράστια ποσά που όπως και να το κάνουμε παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμη: O Γιάννης Βαρδής ακολουθεί τη δικαστική οδό για τραγούδι της Πάολα: «Είναι κάτι που ανήκει στον πατέρα μου»!

Το κορίτσι της διπλανής πόρτας λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν» λαμβάνει από το λογιστήριο του Alpha μηνιαίως το εξωπραγματικό ποσό των 50.000 ευρώ. Προσοχή όμως γιατί στο ποσό αυτό προστίθενται και μερικές ακόμη χιλιάδες ευρώ από τους δικούς της χορηγούς.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη και η Ελενίτσα όχι μόνο τα αξίζει και με τό παραπάνω αλλά επενδύει κιόλας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ξανθιά παρουσιάστρια επενδύει στο μέλλον της εκτός τηλεόρασης αφού πήρε την απόφαση να χτίσει μαζί με τον σύζυγο της, πέντε νέες υπερπολυτελείς κατοικίες στα Άχλα. Το κόστος είναι τεράστιο και η Ελένη πήρε επιχορήγηση για τις κατοικίες που όπως φαίνεται θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Ελένη Μενεγάκη: Η διαχρονική τηλεοπτική μας αξία μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Γιώργος Μουλάς