Stranger Things: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν είναι εδώ και ξεκαθαρίζει τα πράγματα [video]

21.03.2019
Stranger Things: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν είναι εδώ και ξεκαθαρίζει τα πράγματα [video]
Ναι είναι ξεκάθαρο, οι πιτσιρικάδες πέρασαν πια στην εφηβεία...

Είναι καλοκαίρι του 1985 και τα παιδιά του Hawkins, έχουν μεγαλώσει περισσότερο από ποτέ - αλλά έχουν ακόμα ατελείωτες δουλειές να κάνουν. Το πολυαναμενόμενο trailer για την τρίτη σεζόν του Stranger Things είναι εδώ και μοιάζει να μας πηγαίνει από το Upside Down στo ζενίθ της εφηβείας τους: το τοπικό εμπορικό κέντρο. Το νέο βίντεο μας βάζει αμέσως από το πρώτο trailer στο Starcourt Mall με την παλιοπαρέα να είναι παντού. Αλλά από αυτό που βλέπουμε στο trailer, καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι όλοι στην πόλη ενθουσιασμένοι.

Δες κι αυτό: Game of Thrones: Το επίσημο trailer του 8ου κύκλου μόλις κυκλοφόρησε [video]

Όχι μόνο θα δούμε τι έχουν περάσει οι Mike, Will, Eleven και η υπόλοιπη παρέα από τότε που τους είδαμε να δραπετεύουν για τελευταία φορά από το Upside Down, αλλά και τους γονείς, Hopper και Joyce, Nancy και Jonathan όπως και ένα πολύ φρικιαστικό τέρας.

«Δεν είμαστε πια παιδιά», λέει ο Mike στο trailer της νέας σεζόν που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και κάνει το ντεμπούτο της στις 4 Ιουλίου. «Θέλω να πω, τι πιστεύετε; Θα καθόμασταν στο υπόγειο μου όλη μέρα;» συμπληρώνει.