Brad Pitt και Leonardo DiCaprio: Το σούπερ δίδυμο του Τarantino και το photoshop που εξόργισε τους θαυμαστές

20.03.2019
Brad Pitt και Leonardo DiCaprio: Το σούπερ δίδυμο του Τarantino και το photoshop που εξόργισε τους θαυμαστές
Η πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood», όπου πρωταγωνιστούν οι δύο αστέρες -μεταξύ πολλών άλλων- συγκέντρωσε πολλά, κυρίως αρνητικά σχόλια.

Mόλις αποκαλύφτηκε η αφίσα από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Quentin Τarantino και... άρχισαν τα όργανα. Για την ιστορία να υπογραμμίσουμε ότι το έργο διαδραματίζεται στο 1969, με επίκεντρο τον ηγέτη της αίρεσης «Μanson Family», Charles Manson και τη σοκαριστική δολοφονία της Sharon Tate αλλά και το μετασεισμό που ακολούθησε στο Χόλιγουντ και τη κινηματογραφική βιομηχανία.

Το cast περιλαμβάνει μια γκάμα πρωτοκλασάτων ηθοποιών όπως: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Dakota Fanning και πολλούς άλλους. Τον DiCaprio θα τον δούμε σε έναν διπλό ρόλο ενώ τη Margot Robbie στο ρόλο της Sharon Tate.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018 και οι DiCaprio και Robbie έδωσαν μια πρώτη ιδέα για την ταινία, με φωτογραφίες από τους αντίστοιχους χαρακτήρες τους. Αν και ο DiCaprio και ο Βrad Pitt φορούν εκπληκτικά ρούχα που παραπέμπουν απ’ ευθείας στη δεκαετία του '60, η απίστευτη ομοιότητα της Robbie με την Tate είναι εντυπωσιακή. Δες τις φωτογραφίες από την ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου και θα καταλάβεις τι ήταν αυτό που εξόργισε τους θαυμαστές των πρωταγωνιστών, οι οποίοι τρόλαραν ανελέητα τους υπεύθυνους.

Διάβασε επίσης: Ο Brian Austin Green αποκάλυψε κάτι ανατριχιαστικό που έκανε μετά τον θάνατο του Luke Perry

Στο επίκεντρο των αρνητικών σχολίων το υπερβολικό και χωρίς προφανή λόγο Photoshop που υπέστη το πρωταγωνιστικό δίδυμο που τους κάνει σχεδόν αγνώριστους.

Κοίτα τις δυο επόμενες φωτογραφίες. Είναι το πρόσωπο του Brad Pitt αυτό;

Ιδού και μια πρώτη γεύση της Margot Robbie ως Sharon Tate καθώς και ένα "πέρασμα" του Al Pacino.