Luke Perry: Η τραγική λεπτομέρεια για τη ζωή του που δε γνωρίζαμε

14.03.2019
Luke Perry: Η τραγική λεπτομέρεια για τη ζωή του που δε γνωρίζαμε
Δέκα μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού τα νέα που φτάνουν στ' αυτιά μας προκαλούν συγκίνηση.

Ο Luke Perry πέθανε στις 4 Μαρτίου μην μπορώντας, στην ουσία, να συνέλθει ποτέ από ισχυρό εγκεφαλικό που υπέστη λίγες μέρες νωρίτερα. Ήταν μόλις 52 ετών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, είχε δίπλα του τους τα παιδιά του, τον 21χρονο Jack και τη 17χρονη Sophia, την αρραβωνιστικιά του Wendy Madison Bauer, την πρώην σύζυγό του, Minnie Sharp, τη μητέρα του Ann Bennett, τον πατριό του Steve Bennett, τον αδεφλό του, Tom Perry, την αδελφή του, Amy Coder και άλλους συγγενείς και φίλους.

H είδηση που συγκινεί αφορά στην επί 11,5 χρόνια σύντροφό του με τη οποία λέγεται ότι επρόκειτο να παντρευτούν το καλοκαίρι.

Δημοσίευμα του TMZ, μάλιστα, αναφέρει ότι το ζευγάρι είχε ήδη αποστείλει 'save the date" κάρτες στους δικούς τους ανθρώπους για το ευτυχές συμβάν που επρόκειτο να λάβει χώρα στις 17 Αυγούστου στο Λος Άντζελες.

Διάβασε επίσης: Luke Perry: Το "αντίο" του Jason Pristley άργησε αλλά ραγίζει καρδιές

Το σημείωμα λέγεται ότι ήταν σύντομο και σε art deco design όπου αναφερόταν η ημερομηνία και το ότι θα ακολουθούσε η πρόσκληση με περισσότερες λεπτομέρειες. Πρόσκληση, όμως, που, δυστυχώς δεν θα σταλεί ποτέ!

Η 44χρονη Wendy [φωτο επάνω] μέσω δήλωσης που έστειλε στο People άνοιξε την καρδιά της για το συμβάν που, προφανώς, αναποδογύρισε και τη δική της ζωή. Ιδού τι έγραφε:

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την απέραντη αγάπη που έλαβα. Οι αμέτρητες, συγκινητικές ιστορίες σχετικά με τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη του Luke υπήρξαν σημαντική πηγή παρηγοριάς αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Τα τελευταία 11,5 χρόνια με τον Luke υπήρξαν τα πιο ευτυχισμένα στη ζωή μου και είμαι ευγνώμων που είχα αυτό τον χρόνο μαζί του.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά του, την οικογένειά του και τους φίλους του για την αγάπη και τη στήριξη. Όλοι βρήκαμε ανακούφιση μεταξύ μας καθώς και στη γνώση ότι είχαμε στις ζωές μας έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Θα μας λείψει αφόρητα.