Τα δάκρυα του Γιώργου Λάνθιμου όταν η Olivia Colman κέρδισε το Όσκαρ [video]

25.02.2019
Τα δάκρυα του Γιώργου Λάνθιμου όταν η Olivia Colman κέρδισε το Όσκαρ [video]
Η πρωταγωνίστρια του "The Favourite" ήταν επίσης πάρα πολύ συγκινημένη.

Μεγάλη βραδιά των Όσκαρ η χθεσινή και η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου τιμήθηκε με ένα από τα 10, συνολικά, βραβεία για τα οποία είχε προταθεί.

Η Olivia Colman κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου, αφήνοντας στην Glenn Close το μεγαλύτερο αρνητικό ρεκόρ των Όσκαρ σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή.

Η έκπληξη της Colman όταν άκουσε το όνομά της ήταν τεράστια, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί -προφανώς δεν το περίμενε και αυτό το βραβείο! Εκτός από το σύζυγό της και την Emma Stone που καθόταν δίπλα της και την αγκάλιασαν αμέσως, στα πόδια της έσπευσε, κυριολεκτικά γονατιστός ο σκηνοθέτης της που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του.

Διάβασε επίσης: Oscars 2019: Η λίστα με όλους τους νικητές της βραδιάς

Η Colman ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε τους πάντες με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο. Ξεκίνησε όμως από τον Γιώργο "τον καλύτερο σκηνοθέτη για την καλύτερη ταινία", όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο φακός εστίασε στον έλληνα σκηνοθέτη και τη σύζυγό του που είχαν αμφότεροι δάκρυα στα μάτια... Δάκρυα χαράς και συγκίνησης για μια επιτυχία "κερδισμένη".

Ιδού και το βίντεο: