Συγκινεί η Μαίρη Λίντα για τον Μανώλη Χιώτη: "Τον χώρισα. Εγώ φταίω. Αυτός δεν θα' φευγε ποτέ από κοντά μου" [video]

24.02.2019
Συγκινεί η Μαίρη Λίντα για τον Μανώλη Χιώτη: "Τον χώρισα. Εγώ φταίω. Αυτός δεν θα' φευγε ποτέ από κοντά μου" [video]
Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανοίγει την καρδιά της στην Έλενα Κατρίτση και συγκλονίζει.

Στα 83 της χρόνια η Μαίρη Λίντα συνεχίζει να έχει το ίδιο παιδικό χαμόγελο και ένα "Δόξα τω Θεώ" στα χείλη. Ένα πράγμα μόνο λείπει από τη ζωή της και θα λείπει πάντα, όπως εξομολογείται μιλώντας στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση "Προσωπικά": ο Μανώλης Χιώτης.

Στην εκπομπή η Μαίρη Λίντα σιγοτραγουδά, μερικές από τις αξέχαστες επιτυχίες της, θυμάται τον μεγάλο έρωτα της ζωής της και ακόμη σκέφτεται πώς θα ήταν αν δεν είχαν χωρίσει, ενώ για τον χωρισμό αυτό είναι ξεκάθαρη και ραγίζει καρδιές: "Τον χώρισα. Εγώ φταίω. Αυτός δεν θα' φευγε ποτέ από κοντά μου"

Ιδού και το εν λόγω απόσπαμα..

Μέσα από τη συζήτηση αυτή μαθαίνουμε για την πρώη τους συνάντηση στο πάλκο: "Ήταν φίρμα ο Χιώτης. Εγώ, τότε έβγαινα. Ήμουν 11 – 12 χρόνων", θυμάται η Μαίρη Λίντα, όπως θυμάται και την τελευταία τους συνάντηση. Πάλι σε πάλκο. Ήταν χωρισμένοι... Στο γνωστό κέντρο της εποχής με το όνομα "Σεραφίνο" ήταν. Όλος ο κόσμος φώναζε στον Χιώτη "Φίλησέ τη". "Εκείνος, πετάει το μπουζούκι και φεύγει. Αν με είχε φιλήσει θα ήμασταν μαζί. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα".

Μεταξύ άλλων, η Μαίρη Λίντα, αναφέρθηκε και στην στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της και γιατί επέλεξε να βρίσκεται, σήμερα, στο Γηροκομείο Αθηνών. Ακόμη, μιλά για την πολύτιμη παρουσία της κόρης της στη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι η καλύτερη κόρη του κόσμου».