Beyonce: Διέκοψε σημαντική συνεργασία της εν μέσω σκανδάλου

17.11.2018
Beyonce: Διέκοψε σημαντική συνεργασία της εν μέσω σκανδάλου
Tι συνέβη και γιατί αντέδρασε η διάσημη τραγουδίστρια;

Η Beyonce αποφάσισε να διακόψει κάθε επιχειρηματική σχέση με τον μεγιστάνα της αλυσίδας Topshop, Sir Philipp Green, που είναι αντιμέτωπος με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ρατσισμό και bullying από πέντε υπαλλήλους.

Δες και αυτό: Οι Spice Girls ανακοίνωσαν νέα περιοδεία - Το μήνυμα της Victoria Beckham

Πιο συγκεκριμένα, το 2016 η τραγουδίστρια είχε λανσάρει την εταιρεία ρούχων Ivy Park σε συνεργασία με την Arcadia Group του Green. Μετά τις καταγγελίες, η εταιρεία της Beyonce, Parkwood, εξαγόρασε το 50% που κατείχε ο επιχειρηματίας.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Ivy Park λέγεται ότι «μετά από συζητήσεις σχεδόν ενός έτους, η Parkwood κατέχει πλέον το 100% των μετοχών της γραμμής ρούχων».

Δες και αυτό: Adriana Lima: Τι έκρυβαν τα δάκρυα στο σόου της Victoria's Secret;

Ο Green αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πώς τα όποια σχόλια έκανε προς υπαλλήλους του, ήταν στο πλαίσιο αστεϊσμού και δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει. Νυν και πρώην υπάλληλοι της Arcadia Group μιλούν για κλίμα φόβου, εκφοβισμού και παρενόχλησης στην εταιρεία. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα της Guardian, αρκετοί υπάλληλοι έλαβαν μεγάλες αποζημιώσεις εκατομμυρίων λιρών στο πλαίσιο συμβιβασμών για να αποσύρουν τις καταγγελίες τους.

Αυτό το είδες; Sade: Επιστρέφει με νέο τραγούδι και είμαστε ενθουσιασμένοι [video]