Νίκος Χατζηνικολάου: Έτοιμο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του - Η τρυφερή ανάρτηση του!

16.11.2018
Νίκος Χατζηνικολάου: Έτοιμο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του - Η τρυφερή ανάρτηση του!
Ο κορυφαίος άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης δικαίως απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχουν ανεβεί αισθητά.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι πάνω απ΄όλα ένας ευτυχισμένος μπαμπάς. Ο δημοσιογράφος έκανε χτες την πιο τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει αφού είναι σπάνιες οι φορές που μας έχει δείξει τα παιδιά του.

Δείτε ακόμη: Μανούλα έγινε ξανά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! [Photo+Video]

Ο γιος του Αλέξανδρος ζήτησε από τους γονείς του να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και εκείνοι βεβαίως δεν του χάλασαν το χατήρι. Ο στολισμός ξεκίνησε και ο δημοσιογράφος απαθανάτισε τη στιγμή με τον γιο του να βάζει τις τελευταίες πινελιές. Ο ίδιος έγραψε: «Ο Αλέξανδρος μου άρχισε ήδη να στολίζει! Τα παιδιά ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα! Και εμείς το ίδιο,εδώ που τα λέμε...».

Στο ίδιο mood νωρίς νωρίς είχε βρεθεί πέρυσι και η μικρή κόρη του δημοσιογράφου που ακούει στο όνομα Εύα. Για την κόρη του είχε γράψει: «Όπως καταλάβατε η Εύα βιάζεται... Και έφερε ήδη τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας! #christmas».

ΓΜ