Tom Cruise: Δεν έχει δει την κόρη του, Suri, εδώ και χρόνια και ιδού γιατί

04.10.2018
Tom Cruise: Δεν έχει δει την κόρη του, Suri, εδώ και χρόνια και ιδού γιατί
Έχουμε να τους δούμε μαζί από το 2013.

Ο Tom Cruise και η Katie Holmes χώρισαν το 2012 ύστερα από έξι χρόνια γάμου με εκείνη να παίρνει την κηδεμονία της 6χρονης, τότε, μοναχοκόρης τους, Suri.

Μπορεί δημόσια να μην έγιναν γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό, όμως λέγεται ότι πίσω από όλα κρύβεται η εμμονή του Cruise με τη Σαϊεντολογία. Φήμες της εποχής μάλιστα τον ήθελαν έτοιμο να στείλει την κόρη του σε ειδικό μοναστήρι, γεγονός που έδωσε στην Holmes την αφορμή για να κόψει κάθε δεσμό. Ήθελε να τη σώσει, και τα κατάφερε, σύμφωνα με οικείους της.

Από εκείνη τη στιγμή, όμως, φαίνεται ότι ο δεσμός, όντως κόπηκε... "μαχαίρι".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, το δικαστήριο που έδωσε την κηδεμονία στην Katie, έδωσε αντίστοιχα και στον Tom το δικαίωμα να βλέπει την κόρη του 10 μέρες κάθε μήνα, δικαίωμα, όμως, που όπως φαίνεται εκείνος δεν χρησιμοποίησε ποτέ.

Διάβασε επίσης: Η Suri Cruise έγινε 12 ετών και η μαμά Katie ποστάρει νέα φωτογραφία της

Οι πηγές που επικαλείται η έκδοση αποδίδουν τη στάση αυτή στο ότι η Suri δεν έχει πια καμμία σχέση με τη θρησκεία του, γεγονός που ο Cruise δεν μπορεί να συγχωρήσει.

Η "λατρεία" του διάσημου ηθοποιού με τη Σαϊεντολογία του κόστισε όχι μία αλλά δύο οικογένειες.

Τα αίτια του διαζυγίου του από τη δεύτερη σύζυγό του, Nicole Kidman, λέγεται ότι εντοπίζονται επίσης σε αυτό ακριβώς το σημείο. Εκείνη θέλησε κάποια στιγμή να αποστασιοποιηθεί και εκείνος δεν το επέτρεψε. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι την ίδια "τύχη" με τη Suri έχουν και τα μεγαλύτερα παιδιά του Cruise. H Isabella και ο Connor, που είχαν υιοθετήσει ο Tom με τη Nicole όταν ήταν παντρεμένοι [φωτό κάτω] λέγεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον πατέρα τους.

Για την ιστορία, ο Cruise γνώρισε τη Σαϊεντολογία μέσω της πρώτης του συζύγου, Mimi Rogers.