Britney Spears: Έτσι είναι σήμερα το κορμί της με μαγιό, χωρίς Photoshop

12.09.2018
Britney Spears: Έτσι είναι σήμερα το κορμί της με μαγιό, χωρίς Photoshop
Το pop idol των ‘90s – early ‘20s έφτασε αισίως 36 ετών και επιτέλους είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε πως είναι σε καλό δρόμο για να βρει τη χαμένη του ισορροπία που όλα αυτά τα χρόνια λίγο έλειψε να καταστρέψει μια μεγάλη καριέρα.

Η Britney Spears μοιάζει να έχει επανέλθει για τα καλά σε επίπεδο εμφάνισης, βάζοντας στην άκρη τις κακές της συνήθεις και έχοντας καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να ξαναχτίσει την εικόνα της από την αρχή. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά είχαν φέρει το κοινό της στα όριά του, μιας και ήταν κάτι περισσότερο από αντιληπτό πως η «Lucky» Brit ήταν απόλυτα εθισμένη.

Διαβάστε ακόμη: Η διατροφή – μαμούθ που η Britney Spears δίνει στον πρώην της! Πόσα πληρώνει τον μήνα;

Μετά από σειρά απογοητευτικών εμφανίσεων, ντροπιαστικές φωτογραφίες και πολλά παραπανίσια κιλά, η Britney επέστρεψε και απέδειξε πως με καλή θέληση όλα μπορούν να συμβούν.

Σήμερα, το κορμί της έχει βρει ξανά τη φόρμα του, ενώ τα προβλήματα υγείας που λέγεται πως αντιμετωπίζει, δεν την παίρνουν από κάτω.

Διαβάστε ακόμη: Πώς η Britney Spears εξόργισε το κοινό της συναυλίας της – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Στις τελευταίες της λήψεις με μαγιό –οι οποίες είναι ξεκάθαρο πως δεν φέρουν επεξεργασία- βλέπουμε τη Britney που αγαπήσαμε. Κομψή, fit και χαμογελαστή μας κάνει να την παραδεχτούμε.

Οι εικόνες φέρουν την υπογραφή της διάσημης φωτογράφου Frances Iacuzzi και αναρτήθηκαν στο Instagram τόσο από την ίδια όσο και από την Spears.

Πολύ μας αρέσουν.