Στα μαχαίρια οι αδερφές Kardashian: «Ντρέπομαι που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, είναι αηδία»

07.08.2018
Στα μαχαίρια οι αδερφές Kardashian: «Ντρέπομαι που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, είναι αηδία»
Μια δήλωση που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε.

Κυρίως δια στόματος Kourtney Kardashian, της πιο ήπιων τόνων περσόνας της διάσημης οικογένειάς της.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», όταν ένας έντονος καβγάς ξέσπασε μεταξύ της 39χρονης Kourtney και της Kim Kardashian, ο οποίος μάλιστα συνεχίστηκε και στο Twitter.

«Όλοι έχουμε τις προτεραιότητές μας. Η δική μου είναι να είμαι καλή μητέρα», έγραψε η Kourtney ως σχόλιο για όσα παρακολουθούσαν οι τηλεθεατές τη στιγμή εκείνη, με την Kim να σπεύδει να απαντήσει φανερά εκνευρισμένη:

«Και η δική μου όχι; Η φωτογράφιση ήταν με τα παιδιά μας! Η #1 προτεραιότητά μου είναι το να είμαι μητέρα και ταυτόχρονα μπορώ να εργάζομαι, το ίδιο μπορείς να το κάνεις κι εσύ!».

Τα retweets πήραν φωτιά με το κοινό να διχάζεται και να καταλαβαίνει πως η κόντρα των δύο διάσημων αδερφών έχει αγγίξει κορυφή.

Όπως είπε η ίδια η Kourtney στη μητέρα της. Kris Jenner, είναι φανερά απογοητευμένη με την εικόνα της οικογένειά τους.

«Το μόνο που με ρωτάνε όλοι είναι τι δουλειά κάνω. Αν είχα αρκετά χρήματα δεν θα δούλευα. Δε θα συμμετείχα στο show. Θα ήμουν μόνο μαμά. Αυτό θέλω να κάνω. Καθημερινά νιώθω τύψεις που δεν είμαι σπίτι όταν γυρίζουν από το σχολείο. Τα παιδιά υποφέρουν», την ακούσαμε να λέει, λόγια που σίγουρα εξόργισαν την Kim που έχει το σόου «Keeping Up With The Kardashians» σαν παιδί της.

Διαβάστε ακόμη: Η Mandy Moore μας υποδέχεται στο εντυπωσιακό 50s σπίτι της

«Ντρέπομαι που είμαι μέλος αυτής της αηδιαστικής οικογένειας. Είναι πραγματικά αηδία», είπε και οι τηλεθεατές δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους, συνεχίζοντας: «Θα μετακομίσω σε άλλη πολιτεία κάποια στιγμή, ή σε άλλη χώρα. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα που δε θα πρέπει να προσποιούμαστε».

Να που τελικά οι διάσημες αδερφές δεν είναι τόσο αγαπημένες όσο θέλουν να δείχνουν…

Εκτός αν όλα αυτά δεν είναι ένα ακόμα διαφημιστικό κόλπο.