Robin Wright για Kevin Spacey: Δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο [video]

09.07.2018
Robin Wright για Kevin Spacey: Δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο [video]
Η διάσημη ηθοποιός και τηλεοπτική πρόεδρος των ΗΠΑ, μιλά πρώτη φορά για τον συμπρωταγωνιστή της στο επιτυχημένο "House of cards" -και ξαφνιάζει.

Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του έκτου και τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του Netflix στην οποία μέχρι και τον προηγούμενο κύκλο εμφανίστηκε στο πλευρό του Kevin Spacey, η Robin Wright απάντησε για πρώτη φορά σε ερωτήσεις που τον αφορούσαν.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Savannah Guthrie "Today" θα είναι τη Δευτέρα η 52χρονη σταρ και το τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Ο 58χρονος πολυβραβευμένος σταρ εκδιώχθηκε από το σετ της σειράς τον περασμένο Οκτώβριο μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν 16 τουλάχιστον άντρες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί δημόσια ότι είναι gay, όμως το σκάνδαλο τον παρέσυρε -στην ουσία τοποθετώντας στον στα... αζήτητα του Hollywood.

Στο βίντεο που ακολουθεί η δημοσιογράφος ρωτά τη Wright αν είχε αντιληφθεί κάτι η ίδια, για όλα όσα κατηγορούν πια τον πρώην συνεργάτη της.

"O Kevin και εγώ γνωριζόμασταν ανέμεσα στα γυρίσματα και όσο φτιαχνόταν τα σκηνικά όπου γελούσαμε μεταξύ μας. Στην πραγματικότητα δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Τον ήξερα βέβαια ως τον απίθανο ταλαντούχο τεχνίτη (σ.σ.: στο θέατρο, προφανώς) που είναι", απάντησε η Robin διαχωρίζοντας και δημόσια πια τη θέση της.

Όσο για τους φίλους της σειράς; Τα γυρίσματα, όπως είπαμε ολοκληρώθηκαν και τα νέα επεισόδια αναμένονται το Φθινόπωρο του 2018. Μέχρι τότε, ιδού το μήνυμα της προέδρου των ΗΠΑ με αφορμή την πρόσφατη ημέρα της Ανεξαρτησίας, ως μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει