Αρραβώνας εξπρές για Justin Bieber και Hailey Baldwin: Δες το μονόπετρο που της χάρισε [video]

09.07.2018
Αρραβώνας εξπρές για Justin Bieber και Hailey Baldwin: Δες το μονόπετρο που της χάρισε [video]
Δεν τον προλαβαίνουμε τον νεαρό ποπ σταρ με τις εξελίξεις στα προσωπικά του. Πότε πρόλαβε, να χωρίσει τη Hailey, να τα βρει με τη Selena, να χωρίσει, να τα ξαναβρεί με τη Hailey και να της κάνει και πρόταση γάμου, δεν το αντιληφθήκαμε!

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin αρραβωνιάστηκαν το περασμένο Σάββατο και μάλιστα η πρόταση έγινε ενώπιων μαρτύρων οπότε αμφιβολία δεν υπάρχει. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αποδείξεις για του λόγου του αληθές.

Ο 24χρονος τραγουδιστής και το 21χρονο μοντέλο γνωρίζονται από παιδιά, αλλά έγιναν ζευγάρι το 2015, με τη σχέση τους να κάνει διάφορα διαλλείματα και εκείνον να επιστρέφει στην αγκαλιά της Selena Gomez με την οποία πρωτοέγινενα ζευγάρι σε πολύ μικρή ηλικία.

Η τελευταία επανασύνδεσή του μάλιστα με τη Selena ήταν πολύ πρόσφατη, στις αρχές αυτού του χρόνου. Τη στιγμή που και η Hailey είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο το Shawn Mendez.

Ο Justin και η Hailey έγιναν ξανά ζευγάρι μόλις πριν από έναν μήνα. Φαίνεται, όμως ότι ο χρόνος ήταν αρκετός για τον Bieber να αντιληφθεί ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Το ζευγάρι βρίσκεται για διακοπές στις Μπαχάμες, όπου έγινε και η πρόταση γάμου το Σάββατο το βράδυ. Σύμφωνα με το TMZ, οι δυο τους βρισκόταν σε ένα κλαμπ και οι άνθρωποι της ασφάλειας του σταρ ζήτησαν από τους παραβρισκόμενους να αφήσουν κάτω τα κινητά τους -προφανώς για να μην καταγράψουν τη σκηνή που "ερχόταν".

Εκείνος έκανε την πρόταση, εκείνη είπε "Ναι", η σκηνή δεν βιντεοσκοπήθηκε εκείνη τη στιγμή, όμως οι φρεσκοαρραβωνιασμένοι έδωσαν στους θαυμαστές τους αυτό που ήθελαν.

Η κάμερα θαυμαστή κατέγραψε γλυκύτατες στιγμές του ζεύγους, αλλά και το μονόπετρο, σε άλλη στιγμή, την επόμενη μέρα!

It's official?? #justinbieber #haileybaldwin @haileybaldwin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IVORY & CHAIN (@ivoryandchain) στις

Πάντως, με τον τρόπο του, την είδηση επιβεβαίωσε και ο πατέας του Justin, Jeremy Bieber με ανάρτησή στου στο Instagram. "Η λέξη 'περήφανος' είναι λίγη... Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στη ζωή σου", γράφει ο Jeremy δίπλα στη φωτογραφία του υιού και εμείς περιμένουμε τα κουφέτα!

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Bieber (@jeremybieber) στις