Πέθανε η Τζέσυ Παπουτσή - Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο

01.07.2018
Πέθανε η Τζέσυ Παπουτσή - Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο
Σήμερα Κυριακή 1/7, σε ηλικία 62 ετών απεβίωσε η Τζέσυ Παπουτσή, βυθίζοντας στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η Τζέσυ Παπουτσή ήταν αγαπημένη ηθοποιός και είχε συμμετάσχει σε πολλές σειρές και παραστάσεις που την καθιέρωσαν στο καλλιτεχνικό «στερέωμα».

Στη ΜΕΘ του ΓΝΑ "Γ. Γεννηματάς" άφησε σήμερα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα την τελευταία της πνοή η γνωστή ηθοποιός με το πληθωρικό χαρακτήρα και το απαράμιλλο χιούμορ. Τα τελευταία χρόνια είχε διαγνωστεί με μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο και μάλιστα είχε χειρουργηθεί την πρώτη φορά το 2011 σε νοσοκομείο της Σκωτίας. Τότε είχε αποδειχτεί καλόηθες, τον τελευταίο όμως καιρό η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ κακή.

Η Γεσθημανή Παπουτσή, όπως ήταν το βαπτιστικό της όνομα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, μετρώντας σχεδόν 40 χρόνια επαγγελματικής πορείας ενώ έγραψε ιστορία με αξέχαστους ρόλους όπως εκείνον της... κυρίας Κόλλια στο σίριαλ "Πάτερ Ημών".

Ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό και στιχουργό Γιάννη Μανιό με τον οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της, καθώς την πρώτη φορά είχε παντρευτεί τον επίσης ηθοποιό Θάνο Καληώρα με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Γιώργο.