Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Αποκαλύπτουν το μυστικό του έρωτά τους!

01.07.2018
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Αποκαλύπτουν το μυστικό του έρωτά τους!
Τι είναι αυτό που τους κρατάει πάντα μαζί;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και fun νεαρά ζευγάρια της showbiz! Μετρούν πλέον 14 χρόνια γνωρίμιας, και αν και ο έρωτας γι'αυτούς δεν ήρθε αμέσως, πλέον έχουν μια όμορφη οικογένεια και... fans του έρωτά τους! Εν όψη ενός κοινού επαγγελματικού βήματος, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και μίλησαν στο περιοδικό People.

Διάβασε ποιο είναι το μυστικό που τους κρατάει ενωμένους στις δύσκολες στιγμές:

Έχετε περάσει κρίση, σε σημείο να θέλει ο ένας από τους δύο να φύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει;

Σ.: Ο Θοδωρής φεύγει έτσι κι αλλιώς για αρκετά μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς του.

Θ.: Νομίζω πως αυτό μας έχει όντως βοηθήσει πολύ. Η απόσταση που παίρνουμε, εκ των πραγμάτων, εκτονώνει τις όποιες εντάσεις πολύ λυτρωτικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρουμε τέτοιου είδους μέτρα.

Σ.: Αυτό που σε μας συμβαίνει αναγκαστικά είναι πολυτέλεια τελικά, γιατί στα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορεί να συμβεί. Επειδή είναι πολύ έντονο το γκομενικό στοιχείο στη σχέση μας, πολλές φορές λέμε πως ιδανικά θα έπρεπε να μένει ο καθένας στο σπίτι του! Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα πολλές φορές θα ανέβω να ετοιμαστώ σε άλλο δωμάτιο, ο Θοδωρής θα ετοιμαστεί σε άλλο, θα βγει έξω, θα χτυπήσει τον κουδούνι και θα μου πει «έχω έρθει να σε πάρω». Ξέρεις, όλο αυτό κρατάει ζωντανό το ερωτικό στοιχείο.