H JLo μακιγιάρει την 10 ετών κόρη της και αυτό που βλέπουμε μπροστά μας είναι σχεδόν τρομακτικό

15.06.2018
H JLo μακιγιάρει την 10 ετών κόρη της και αυτό που βλέπουμε μπροστά μας είναι σχεδόν τρομακτικό
Η κόρη της Jennifer Lopez έκλεισε τα 10 της χρόνια και ήδη οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Η μικρή Emme -της οποίας η ομοιότητα με τη μαμά της είναι εκπληκτική- κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα διεθνή Μέσα τις τελευταίες ώρες χάρη σε ένα ρεσιτάλ χορού στο οποίο έλαβε μέρος μαζί με τις φίλες της.

Τα κορίτσια δούλεψαν πολύ, επιλέγοντας να παρουσιάσουν το χορευτικό του πιο αυτοβιογραφικού τραγουδιού της Jennifer Lopez που δεν είναι άλλο από την επιτυχία «Jenny from the Block»!

Η περήφανη μαμά όχι μόνο ενημέρωσε το κοινό της για το σόου της κόρης της, μα επιπλέον ήταν εκείνη που ανέλαβε το στυλιστικό των κοριτσιών, επιλέγοντας να μακιγιάρει τόσο την Emme όσο και τις φίλες της, με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να γεμίζει με υλικό από την προετοιμασία τους για τη μεγάλη βραδιά.

Αυτό που δεν μπορείς να μην σχολιάσεις κοιτάζοντας τις φωτογραφίες είναι το γεγονός πως η κόρη της JLo είναι κυριολεκτικά… κλώνος της.

Με το έντονο μακιγιάζ και τα κατακόκκινα χείλη είναι πραγματικά σα να βλέπουμε τη Λατίνα σταρ σε junior έκδοση, με το κοινό της να μην παραλείπει να τονίσει την εκπληκτική τους ομοιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρεσιτάλ της Emme, τη Jennifer συνόδευσε ο αγαπημένος της , Alex Rodriguez, αλλά και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των διδύμων της, Mark Anthony.

Δεν παρέλειψαν μάλιστα να φωτογραφηθούν όλοι μαζί…

Jennifer, μόνο εσύ!