Beyonce - Το μυστήριο λύθηκε! Να ποιος τη δάγκωσε!

15.06.2018
Beyonce - Το μυστήριο λύθηκε! Να ποιος τη δάγκωσε!
Η Tiffany Haddish αποκάλυψε τα πάντα για εκείνη τη νύχτα...

Σήμερα ένα από τα "μυστήρια" του πλανήτη Hollywood βρήκε λύση, μετά την καίρια παρέμβαση της ηθοποιού Tiffany Haddish. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της τον περασμένο Μάρτιο, κάποια ηθοποιός είχε... δαγκώσει την Beyonce στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια κάποιου πάρτυ!

Ως ένοχη είχε, τότε, σκιαγραφηθεί η ηθοποιός Sanaa Lathan όμως μόλις πριν λίγες ώρες κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει τη φήμη. Σύμφωνα με την Haddish τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς εξελίχθηκαν κάπως έτσι:

Η Lathan δάγκωσε την Beyonce στο πρόσωπο, εκείνη εξήγησε στον Jay Z τι είχε συμβεί. Πήγαν στο πίσω δωμάτιο όπου η Haddish επιβεβαίωσε τα όσα έγιναν και δήλωσε στην Beyonce ότι "θα δείρει κάποιον". Αργότερα το ίδιο βράδυ η Beyonce της αποκάλυψε πως το άτομο που τη δάγκωσε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσίων υπονοώντας πως αυτή ήταν και η αιτία της επίθεσης.

Tiffany Haddish

Η Lathan ήταν εξαρχής η "βασική ύποπτος" για την επίθεση παρόλο που η ίδια το είχε αρνηθεί με χιούμορ. Η Haddish ωστόσο αποκάλυψε την ενοχή της τονίζοντας πως έχει φιλικές σχέσεις με την οικογένειά της Lathan, η οποία και της ζήτησε να μην "καταστρέψει τη καριέρα της". "Δεν προσπάθησα να καταστρέψω την καριέρα της. Δεν είπα καν το όνομά της! Απλά ήθελα να πω την ιστορία που η Beyonce με έσωσε από το να πάω φυλακή εκείνο το βράδυ. Θα μπορούσα να είχα καταστρέψει τη δική μου καριέρα" είπε η ίδια επιβεβαιώνοντας την είδηση!

Η... άλλη πλευρά δεν έχει ακόμα αποκρίθει αλλά, αν ήμασταν εμείς στη θέση της, ίσως να μην το κάναμε και καθόλου!

Sanaa Lathan