O Richard Gere παντρεύτηκε. Δες τον γαμπρό [Photo]

04.06.2018
O Richard Gere παντρεύτηκε. Δες τον γαμπρό [Photo]
Στα 68 του χρόνια, ο διάσημος γόης του κινηματογράφου παντρεύτηκε για τρίτη φορά, πριν από έναν μήνα περίπου. Η νέα κυρία Gere είναι η κατά 33χρόνια νεότερή του, ισπανίδα Alejandra Silva

O Richard Gere και η 35χρονη ακτιβίστρια που διευθύνει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με στόχο την εξάλειψη της έλλειψης στέγης στην Ισπανία γνωρίστηκαν στο Ποζιτάνο το 2014, όταν εκείνος έμεινε σε ένα ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Σίλβα.

Ο έρωτάς του γεννήθηκε αμέσως και τέσσερα χρόνια μετά τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Το περιοδικό Hello δημοσιεύει φωτογραφίες από τον γάμο τους, ενώ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα λέει ο Gere για την "καλή" του, η οποία μάλιστα έχει ήδη αλλάξει το επίθετό της στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν; Πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθά τους άλλους, που είναι αστεία, υπομονετική, που ξέρει να συγχωρεί, που είναι εκπληκτική μαγείρισσα και που φτιάχνει τις καλύτερες σαλάτες του κόσμου».

Τι όμορφα λόγια.. Να ζήσουν..

Για την ιστορία, ο Gere υπήρξε παντρεμένος με τη Cindy Crawford (1991-1995) και την ηθοποιό Carey Lowell (2002-2016), γάμο από τον οποίο έχει έναν γιο, τον 17χρονο Homer (Όμηρο). H Silva, έχει έναν γιο από τον γάμο της με τον μεγιστάνα της εξόρυξης, Govind Friedland (2012-2016), τον 6χρονο Albert.