H Caitlyn Jenner παντρεύεται την 21 ετών τρανσέξουαλ αγαπημένη της και τα social media… ξεσαλώνουν

06.05.2018
H Caitlyn Jenner παντρεύεται την 21 ετών τρανσέξουαλ αγαπημένη της και τα social media… ξεσαλώνουν
Η οικογένεια Kardashian – Jenner δε μπορεί να σταματήσει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Μετά την απιστία του Tristan Thompson που κυριολεκτικά διέλυσε την Khloe Kardashian –η οποία ύστερα από τη γέννηση του παιδιού της μαζί του «ζει τη δική της κόλαση», σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός της- σειρά είχε η Caitlyn Jenner να ταράξει τα νερά του Hollywood.

H 68χρονη Caitlyn –πρώην Bruce- είναι εδώ και αρκετούς μήνες ζευγάρι με την 21 ετών τρανσέξουαλ φοιτήτρια Sophia Hutchins, με την οποία δημοσίευμα της Mirror τη θέλει να καταλήγει στον γάμο!

Οι δυο τους δεν παραδέχονται καν τη σχέση τους, υποστηρίζοντας πως είναι απλά δύο καλές φίλες, ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν διαπραγματεύονται πως το ρεπορτάζ που τις θέλει να έχουν ήδη αρραβωνιαστεί είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Οι κοινές τους εμφανίσεις διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ η νεαρή συνόδευσε την Jenner και στο πάρτυ γενεθλίων της Kendall. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως Sophia και Kendall Jenner έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία.

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε επίσημη απάντηση από τη μεριά της οικογενείας, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει και τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια στα social media.

Δε μπορούμε παρά να ομολογήσουμε πως η Sophia είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακή...

Outfit details from the other night: @aliceandolivia all the way baby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) στις 28 Απρ, 2018 στις 3:35 μμ PDT