«Ο Ρουβάς δε μου άρεσε στο Survivor. Το Lucky Room του Λιάγκα ήταν από τις χειρότερες εκπομπές»

26.05.2017
Όταν ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Λιάγκας δε θα είναι φέτος στο Πρωινό και θα παρουσιάζει καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή σεζόν, το σίγουρο είναι ότι ούτε ο ANT1 ούτε ο ίδιος περίμεναν πως το κοινό δε θα το προτιμήσει και τα νούμερα τηλεθέασης του Lucky Room θα είναι αρκετά χαμηλά.

Εκτός από τα νούμερα ούτε οι κριτικές ήταν ιδιαίτερα καλές, ενώ η προβολή του παιχνιδιού περιορίστηκε τελικά στα Σαββατοκύριακα.

Σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου η γνωστή τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν καλεσμένη στο Happy Day και από την κριτική της δε γλύτωσε ο Λιάγκας για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά:

«Το επαγγελματικό κομμάτι του Γιώργου Λιάγκα σίγουρα δεν ήταν καλό φέτος. Διαψεύστηκαν όλοι όσοι έλεγαν ότι φεύγοντας ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό, η εκπομπή θα βουλιάξει. Αυτό δε συνέβη, άρα μάλλον ήταν υπερεκτιμημένη η δυναμική του στην πρωινή ζώνη. Θεωρώ ότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλός ούτε στο talent show, ούτε στο παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν μου άρεσε καθόλου. Το θεωρώ από τα χειρότερα προγράμματα που έχουμε δει φέτος. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να έχει μια χρονιά, η οποία να μην είναι τόσο καλή. Συμβαίνει σε όλους μας. Δεν μπορούμε να κρεμάμε τους ανθρώπους ή να τους καταργούμε. Συμβαίνουν πολλά γύρω γύρω για τα οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς. Καμιά φορά είναι και η διάθεση του κόσμου, το κόνσεπτ που μπορεί να μη σου ταιριάξει και να το έχεις φανταστεί λίγο διαφορετικά. Από εκεί και πέρα χρειάζεται ψυχραιμία. Συζητάς με το κανάλι για την επόμενη χρονιά. Δεν θέλω να τον ξαναδώ σε πρωινή εκπομπή και δεν θεωρώ καυστικό αυτό που έκανε.»

Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο πρόσφατο γκεστ του Σάκη Ρουβά στον «τυφώνα» Survivor για το οποίο είπε:

«Ο Σάκης δεν μου άρεσε στο Survivor, ήταν λίγο αμήχανο αυτό που βγήκε. Έλεγες τώρα… θα γίνει κάτι, δε μπορεί να μείνει έτσι! Φέτος δεν υπάρχει πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που να μην είναι ο Ρουβάς. Είναι star, είναι καταπληκτικός, είναι όμορφος, αλλά φτάνει!»

Όσο δε για τον παρουσιαστή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, η Γραμμέλη είπε:

«Δεν θεωρώ ότι κάνει κάτι σπουδαίο, είναι διεκπεραιωτικός ο ρόλος του. Αν ο Τανιμανίδης έχει ταλέντο δεν μπορώ να το καταλάβω από το Survivor. Απλά βαρέθηκα να βλέπω συνέχεια τους ίδιους ανθρώπους. Σκεφτείτε πόσα χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζει εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση.»