Survivor: Ο τραυματισμός του Βασάλου και η επίθεση των Μαχητών στον Σπαλιάρα [vds]

23.05.2017
Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τραυματίστηκε άσχημα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Ο παίκτης της ομάδας των Μαχητών που έπρεπε να σύρει ένα μηχανισμό με ρόδες, του έφυγε από τα χέρια και τότε ο κυκλικός σωλήνας τον χτύπησε άσχημα στο στήθος. Ο Κωνσταντίνος έπεσε στο γρασίδι από τους πόνους ενώ αμέσως κοντά του έτρεξαν τόσο οι γιατροί όσο και οι συμπαίκτες του. Τελικά συνέχισε γιατί ευτυχώς ο τρυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο μας έκανε να πιστεύουμε το χθεσινό τρέιλερ.

Δείτε το βίντεο:


Δεύτερος στο αγώνισμα που παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor αγωνίστηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας από τους Μαχητές με τον Κώστα Κοκκινάκη από τους Διάσημους. Ο Γιάννης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τα έβαλε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο επειδή του φώναζε συνεχώς «αφού σου το είπα... αφού σου το είπα». Εκνευρισμένος περπατούσε βρίζοντας τον Κώστα Αναγνωστόπουλο!

Ενοχλημένος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε ότι επηρέασε όλη την ομάδα. «Άρχισε να με βρίζει... αυτό το γεγονός επηρέασε όλη την ομάδα. Εμείς οι Μαχητές δεν έχουμε μάθει έτσι...», είπε χαρακτηριστικά. Δείτε στο βίντεο την επίθεση των Μαχητών στον Σπαλιάρα: