Λάουρα Νάργες: Τι την οδήγησε να συμμετάσχει στο Survivor

21.05.2017
Όταν στις αρχές Ιανουαρίου έγινε πρόταση στη Λάουρα Νάργες να συμμετάσχει στο Survivor, εκείνη το είδε σαν μια μοναδική πρόκληση, μια ευκαιρία που σου δίνεται για μια φορά στη ζωή. «Μου τηλεφώνησε ένα απόγευμα και μου είπε πως ήρθαν σε επαφή μαζί της από το ΣΚΑΪ και της πρότειναν να πάει στο Survivor. Εγώ είχα μείνει άναυδος» διηγείται στο περιοδικό People φιλικό της πρόσωπο και προσθέτει «τρία ήταν τα πράγματα που φοβόταν εξαρχής: τα φίδια, οι αράχνες και τα ύψη».

Ακολούθησαν πολλά ραντεβού με την παραγωγή του Survivor «που γίνονταν για να σιγουρευτεί η ίδια πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις κακουχίες του παιχνιδιού». Υπήρξε όμως κι ένα γεγονός που την έκανε να είναι 100% σίγουρη για την απόφασή της να φύγει για την παραλία των Διασήμων. «Δέκα ημέρες πριν πάρει την τελική της απόφαση, άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι της.

Η Λάουρα Νάργες εκείνη την εποχή ήταν σε άσχημη ψυχολογική διάθεση και έψαχνε διαφυγή από όλο αυτό και ο Άγιος Δομίνικος φάνταζε ως η ιδανική επιλογή» δηλώνει στο People το άτομο από το στενό φιλικό της κύκλο.

Πριν φύγει, όμως, έπρεπε να ρυθμίσει και μία ακόμη εκκρεμότητα ουσίας. «Η Λάουρα δούλευε στο τμήμα μάρκετινγκ της εκδοτικής εταιρίας του ΑΝΤ1. Ενημέρωσε έγκαιρα τη διεύθυνση πως αποδέχτηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ και παραιτήθηκε, σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού. Πήρε μεγάλο ρίσκο για να πάει στο παιχνίδι, αφού δεν αφήνεις εύκολα στις ημέρες μας μια θέση εργασίας» εξιστορεί κολλητή της φίλη.