Μισέλ Ομπάμα: Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά το Λευκό Οίκο [photos]

19.05.2017
H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και ο σύζυγός της προσπαθούν ακόμα να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή, δείχνουν πάντως ότι το απολαμβάνουν.

Μετά από οχτώ χρόνια στον Λευκό Οίκο ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ξανά ως απλοί ή σχεδόν απλοί θνητοί αφού έχουν ακόμα αρκετά προνόμια.

Αφού έκαναν αρκετό καιρό διακοπές στις Παρθένους Νήσους και στη Χαβάη, τώρα πια έχουν επιστρέψει στη νέα τους καθημερινότητα. Και οι δυο φαίνεται να έχουν νοσταλγήσει τη ζωή των απλών ανθρώπων και προσπαθούν να γευτούν ξανά πράγματα που τόσα χρόνια είχαν στερηθεί. Ποια είναι αυτά;

Η Μισέλ παρακολουθεί τακτικά στο γυμναστήριο μαθήματα Soul Cycle (με στατικό ποδήλατο), φτιάχνει μόνη της το μεσημεριανό της (το αγαπημένο της είναι τσίλι γαλοπούλας) και το μοιράζεται μαζί με το προσωπικό της παρακολουθώντας χιουμοριστικά βίντεο στο γραφείο της που είναι διακοσμημένο στις αγαπημένες της ροζ-σομόν αποχρώσεις. Σύμφωνα μάλιστα με τους φίλους της η πρώην Πρώτη Κυρία είναι τώρα πια πολύ πιο ήρεμη και χαρούμενη από παλιότερα.

Ο Μπαράκ από την άλλη μεριά μπορεί επιτέλους να ντυθεί κάζουαλ, με τζιν παντελόνια και δερμάτινα μπουφάν, ενώ αποφεύγει να φορά γραβάτα ακόμη και στις επίσημες εκδηλώσεις. Αυτό που του αρέσει πάρα πολύ είναι η αίσθηση ελευθερίας που έχει, και το ότι μπορεί να πάει βόλτα ή να μετακινηθεί χωρίς να χρειάζεται πολύωρος σχεδιασμός όσον αφορά την ασφάλειά του. Αυτό που τον δυσαρεστεί είναι ότι ακόμα δεν του επιτρέπεται να οδηγήσει. Φυσικά η ζωή τους συνεχίζει να απέχει παρασάγγας από τη ζωή των περισσότερων από εμάς, αφού απασχολούν προσωπικό 20 ατόμων και έχουν συμβόλαια αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων με εκδοτικούς οίκους για να γράψουν βιβλία! Οπότε μπορεί να πει κανείς ότι υπό μία έννοια το οικονομικό τους το έχουν λύσει!