Ελληνοτουρκικό Survivor: Αλλαγή στο έπαθλο μετά την παρέμβαση των Τούρκων [vds]

19.05.2017
Ο Acun Ilicali παρουσίασε τον αγώνα του Survivor ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα, ως έναν αγώνα φιλίας και τα έπαθλα ήταν πολλά και ενδιαφέροντα. Αν κερδίσουν οι Έλληνες, μετά το Survivor όλη η ομάδα θα πάει διακοπές στο Bodrum (Αλικαρνασσός) και αν κερδίσουν οι Τούρκοι μια εβδομάδα στη Μύκονο.

Η νικήτρια ομάδα θα μπορέσει ακόμα να το γιορτάσει με τον Φαίδωνα, τον καλλιτέχνη που κλήθηκε για να ψυχαγωγήσει τους παίκτες του Survivor μετά την ολοκλήρωση των αγώνων. Φυσικά το φαγητό δεν θα έλειπε από τη νίκη. Αφού όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος παραγωγός, οι νικητές θα μπορούσαν να απολαύσουν ένα τραπέζι με φαγητά που είναι κοινά και στις δύο χώρες. Δηλαδή, γύρος, κεφτέδες, ιμάμ μπαϊλντί, ντολμάδες, κεμπάπ, μουσακάς, πιλάφι, τζατζίκι και μπακλαβάς.

Ο Ιλχάν από την ομάδα των Τούρκων είπε πως η φιλία θα πρέπει να νικήσει ανεξάρτητα από την έκβαση των αγωνισμάτων για αυτό και πρότεινε το έπαθλο του φαγητού να το κερδίσουν και οι δύο ομάδες, ώστε να δειπνήσουν μαζί. Φυσικά οι Έλληνες παίκτες χειροκρότησαν την πρόταση του και έπειτα από πιέσεις ο Acun Ilicali δέχτηκε την πρόταση τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο: