Κάιλι Τζένερ: Αυτό είναι το εξώφυλλό της που έφερε σε δύσκολη θέση τη Vogue [photos]

08.05.2017
Πολλά προβλήματα προκάλεσε το διάσημο μοντέλο έστω και άθελά της στην ινδική έκδοση της Vogue εξαιτίας της φωτογράφισής της, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Το εξώφυλλο της Κάιλι Τζένερ, της ετεροθαλούς αδερφής της Κιμ Καρντάσιαν, για την ινδική έκδοση της Vogue δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στους αναγνώστες της, οι οποίοι οργισμένοι στράφηκαν εναντίον του διάσημου περιοδικού.

Το 21 ετών μοντέλο πόζαρε στον καταξιωμένο φωτογράφο Μάριο Τεστίνο, εν όψει των εορτασμών για τη 10ετή παρουσία του εντύπου στην Ινδία. Ωστόσο πλήθος οργισμένων αντιδράσεων συνόδευσαν την ανάρτηση του εξωφύλλου στη σελίδα της Vogue στο Instagram, καθότι οι αναγνώστες (και δικαίως) απαιτούσαν την παρουσία κάποιας Ινδής σε ένα επετειακό τεύχος και όχι «μιας λευκής γυναίκας», όπως έλεγαν.

Μάλιστα ακολούθησε απολογητική ανάρτηση του ίδιου του περιοδικού ότι αυτό δεν είναι το ίδιο το εορταστικό τεύχος (το οποίο θα είναι το τεύχος Οκτωβρίου), αλλά το εναρκτήριο τεύχος των εορτασμών. Αχ, Κένταλ έσπειρες τον πανικό πάλι.