Μπράντλεϊ Κούπερ: Μιλά για πρώτη φορά για το παιδί του με την Ιρίνα Σάικ

05.05.2017
Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης του έδωσε ο διάσημος ηθοποιός ωστόσο προσπάθησε να πει όσο γίνεται λιγότερα για τις χαρές της πατρότητας.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η σύντροφός του, το διάσημο μοντέλο Ιρίνα Σάικ έγιναν γονείς στις 21 Μαρτίου ωστόσο κανείς από τους δύο δεν βγήκε να ανακοινώσει επίσημα το γεγονός.

Πρόσφατα ο 42χρονος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Έλεν Ντι Τζένερις προκειμένου να προωθήσει τη νέα του ταινία A Star Is Born στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Lady Gaga.

Φυσικά η Έλεν δεν περιορίστηκε να τον ρωτήσει μόνο για τα επαγγελματικά του, αλλά χαριτολογώντας του είπε: «Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά απέκτησες μωρό. Θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι έχεις ένα μωρό». Ο Κούπερ την κοίταξε και αναφώνησε δήθεν έκπληκτος: «Τι!». Kαι δεν είπε τίποτε άλλο! Ξανά αργότερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Έλεν ανέφερε ξανά στον Κούπερ (ο οποίος είχε παίξει μια σκηνή στο American Sniper με ένα ψεύτικο μωρό): «Το ξέρω ότι δεν θέλεις να μιλάς για το μωρό. Αλλά απλώς θέλω να σου πω ότι το ήξερα ότι θα γίνεις καλός πατέρας όταν σε είδα στην ταινία American Sniper». Αλλά ξανά αυτός κράτησε σιγήν ιχθύος... Αμάν βρε Μπράντλεϊ, πες μας κάτι πια!