Αυτές είναι οι νέες κλίκες στο Survivor μετά την ένωση

29.04.2017
Μετά την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor, φαίνεται πως οι ισορροπίες έχουν αλλάξει ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και νέες «συμμαχίες» έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Το βράδυ της Τετάρτης, τα πρώτα σύννεφα φάνηκαν με αφορμή ένα μαχαίρι που χάθηκε από την παραλία των Διασήμων. «Σκοπεύω να κάνω μια κουβέντα με τους Μαχητές γιατί τους αφορά», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Κώστας Κοκκινάκης έσπευσε να εκφράσει τις ανησυχίες του: «Κάτι άλλο συμβαίνει, κάτι μυστήριο υπάρχει εδώ πέρα».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας «έδειξε» ευθέως τον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Αν το έχει πάρει κάποιος, λογικά θα είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, εκεί πάει το μυαλό μου, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον».

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες αρχίζουν να κινούνται αναζητώντας συμμαχίες πράγμα που πρακτικά σημαίνει κλίκες και παρεάκια, αφού πλέον είναι πεπεισμένοι ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πλησιάσουν στον τελικό. Και μπορεί να μην είναι ακόμα φανερές οι νέες συμπάθειες, αλλά από το πάρτι κιόλας ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που είναι πολύ κοντά με τη Σάρα και την Ελισάβετ, πλεύρισε ένα κορίτσι των Διασήμων, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι δυο τους συζήτησαν αρκετή ώρα, μάλιστα μίλησαν για τον Γιάννη Σπαλιάρα, λέγοντας ότι είναι ανώριμος για 40 ετών άντρας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το φαβορί του παιχνιδιού, είχε και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρώτο τετ α τετ με τους πρώην συμπαίκτες του, τους Μαχητές. Ο Ντάνος τους είπε όλο νόημα ότι δεν τους έδειξε ποτέ ότι είναι εχθροί.