Κι άλλες νοικοκυρές σε απόγνωση.

28.08.2008
Η Εύα Λονγκόρια και οι άλλες κυρίες της Γουϊστέρια Λέιν εξοπλίζονται για τον νέο κύκλο επεισοδίων των "Νοικοκυρών σε απόγνωση"

Η Εύα Λονγκόρια και οι άλλες κυρίες της Γουϊστέρια Λέιν εξοπλίζονται για τον νέο κύκλο επεισοδίων των "Νοικοκυρών σε απόγνωση", και κρίνοντας απ' τις πρώτες φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα, όπου όλες τους είναι πιο γοητευτικές από ποτέ, πολλά πρόκειται να συμβούν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα νέα επεισόδια λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια αργότερα, όπως μας προϊδέασε το τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου. Εκεί είδαμε τον Έντι Μπριντ να φεύγει, την Γκαμπριέλε Σόλις να είναι μητέρα και την Σούζαν Μάγιερς να έχει έναν νέο άντρα στη ζωή της.

"Το καλύτερο με τον νέο κύκλο είναι ότι μας δίνει ένα σωρό ευκαιρίες να αναπτύξουμε την πλοκή. Υπάρχει δράση, βία, σεξ", είπε η Τέρι Χατσερ που υποδύεται την Σούζαν.

"Ο Μάικ και η Σούζαν έχουν χωρίσει οριστικά", άφησε να διαρεύσει ο Τζέιμς Ντέντον, που ξαναπαίζει τον Μάικ.

Η σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται στις Η.Π.Α. Το 2004, διανύει ήδη τον πέμπτο κύκλο της, αλλά δεν θα κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη.

Ο παραγωγός των "Νοικοκυρών", Μαρκ Τσέρι είπε ότι σκοπεύει να διακόψει τη σειρά στον έβδομο κύκλο. "Θέλουμε να σταματήσουμε πριν μας βαρεθεί ο κόσμος", είπε στο Associated Press, συμπληρώνοντας: "Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι διαφημιστικό κόλπο για να εξασφαλίσω πακτωλό χρημάτων για τον όγδοο κύκλο".