Νίνο - Νομικού κρύβουν τον έρωτά τους

04.09.2008
Το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στη Ρόδο, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν χώρισε ούτε για μια στιγμή.Το γεγονός είναι ότι ο Νίνο και η Δούκισσα δεν χώρισαν ποτέ και έκαναν διακοπές μαζί στη σουίτα κοσμικού ξενοδοχείου της Ρόδου

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗ

Το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στη Ρόδο, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν χώρισε ούτε για μια στιγμή.Το γεγονός είναι ότι ο Νίνο και η Δούκισσα δεν χώρισαν ποτέ και έκαναν διακοπές μαζί στη σουίτα κοσμικού ξενοδοχείου της Ρόδου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς την παραμικρή εμφάνιση στους κοινόχρηστους χώρους του, αλλά ακόμα και στην ίδια την πόλη. Υπήρξαν ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μη φωτογραφηθούν μαζί, γεγονός που κατά πολλούς θεωρείται ανεξήγητο. Εμείς, όμως, ήμασταν εκεί!

Στην garden suite 32... (για καθαρά λόγους διακριτικότητας δεν αναφέρουμε τον ακριβή αριθμό του δωματίου) του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Rodos Ρalace» έμεινε ο ποπ σταρ Νίνο, έχοντας μαζί του την εκλεκτή της καρδιάς του, την πανέμορφη Σταρ Ελλάς Δούκισσα Νομικού.

Οι επίμονες αναζητήσεις μας για τον εντοπισμό του ζευγαριού απέβησαν άκαρπες. Σίγουρα δεν είχαμε κανένα νέο για τις δημόσιες εμφανίσεις τους, είχαμε όμως πολλά κουτσομπολιά και αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό!

«Τους είδαμε μερικές φορές μαζί, είναι ταιριαστό ζευγάρι και πολύ ερωτευμένο», δηλώνει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μιναρετζής, ο οποίος διαμένει στη σουίτα 3217, ακριβώς επάνω από εκείνη του Νίνο.

«Κυκλοφορούν με καπέλα, φουλάρια και μαύρα γυαλιά. Είναι σχεδόν αγνώριστοι, ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί από κανέναν», μας αποκάλυψε ο γνωστός στυλίστας, ο οποίος διαμένει στην ίδια πτέρυγα των υπερπολυτελών σουιτών του ξενοδοχείου «Rodos Ρalace».

«Εάν τους βρείτε, γράψτε μου Ο ένας φεύγει από αριστερά και η άλλη από δεξιά και βγαίνουν με διαφορά ώρας από το δωμάτιό τους, για να μην τους φωτογραφίσουν μαζί», δηλώνει το εξωτικό μοντέλο «Σοκολάτα», που είναι κοντινή φίλη με τη Δούκισσα Νομικού.

«Κυνηγάμε μια πόζα μαζί, τους ψάχνουμε σε όλες τις παραλίες της Ρόδου», δηλώνει φωτορεπόρτερ που την έχει «στήσει» έξω από το δωμάτιο του Νίνο Ξυπολιτά και της Δούκισσας Νομικού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Νίνο έκανε διακοπές μαζί με την αγαπημένη του Δούκισσα στο νησί των ιπποτών απ όπου κατάγεται και δεν θέλησε να φωτογραφηθεί για δικούς του λόγους από κανέναν. Επέλεξε τις πανέμορφες και μοναχικές παραλίες του νησιού, που γνωρίζει καλά από τα παιδικά του χρόνια και διασκέδασε σε νυχτερινά μαγαζιά φίλων του στην Παλιά Πόλη, οι οποίοι προστάτεψαν την παρουσία του εκεί. Πάντα συντροφιά με την αγαπημένη του, με την οποία δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση ή διάσταση στη σχέση τους.

Το δωμάτιο του Νίνο ήταν μια υπερπολυτελής σουίτα, με μια κρεβατοκάμαρα και ένα μεγάλο σαλόνι με καναπέ που μετατρεπόταν σε κρεβάτι ένα τεράστιο μπάνιο με τζακούζι και μια κουζίνα. Είχε ατομική πισίνα και βρισκόταν στην μπροστινή πλευρά του ξενοδοχείου, απέναντι ακριβώς από το πολυτελές restaurant «Τα 12 νησιά».

Δύο φορές που τον συναντήσαμε στην είσοδο του ξενοδοχείου, ήταν μόνος του, χωρίς την αγαπημένη του. Φορούσε μαύρα γυαλιά και φρόντισε να περνάει απαρατήρητος.

Ο Νίνο με τη Δούκισσα είδαν τα θέρετρα της Ρόδου, επισκέφθηκαν την πανέμορφη και γραφική Λίνδο, ανέβηκαν μέχρι την Ακρόπολη της πόλης, όμως δεν κολύμπησαν στην παραλία της. Για παραλία προτίμησαν την Καλλιθέα (από τις γνωστές) και τις απομονωμένες στην πίσω πλευρά του νησιού, που είναι από τις λιγότερο τουριστικές.

Επέστρεψαν στη Αθήνα πριν από λίγες μέρες, ενώ η Δούκισσα μετά τα μακροβούτια στις παραλίες της Ρόδου ετοιμάζεται να κολυμπήσει στα... βαθιά, παίρνοντας στα σοβαρά το νέο της ρόλο. Αυτόν της παρουσιάστριας, στο πλευρό του πανέμορφου Νίκου Παπαδάκη, ο οποίος για άλλη μία τηλεοπτική περίοδο συνεχίζει να παρουσιάζει την εκπομπή «Life Style», στο Alter.