Θέλει βίλα στη Μύκονο ο Νιάρχος!

03.09.2008
Οχι μόνο ενθουσιάστηκε από το άγονο τοπίο, τα μικρά λευκά σπίτια και τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού, αλλά ήδη λέγεται πως απευθύνθηκε σε γνωστό μεσίτη προκειμένου να βρει την κατάλληλη τοποθεσία για να στεγάσει τον προσωπικό του παράδεισο.

Οχι μόνο ενθουσιάστηκε από το άγονο τοπίο, τα μικρά λευκά σπίτια και τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού, αλλά ήδη λέγεται πως απευθύνθηκε σε γνωστό μεσίτη προκειμένου να βρει την κατάλληλη τοποθεσία για να στεγάσει τον προσωπικό του παράδεισο. Ο λόγος για τον Σταύρο Νιάρχο, που μπορεί η οικογένειά του να διαθέτει την περιβόητη Σπετσοπούλα, απέναντι από τις Σπέτσες, ο ίδιος ωστόσο φαίνεται πως προτιμά τη Μύκονο.

Ο πάμπλουτος γόνος ενθουσιάστηκε από τη φετινή επίσκεψή του στο νησί των Ανέμων. Οι παραλίες, αλλά και η έντονη νυχτερινή ζωή του νησιού εντυπωσίασαν το νεαρό Νιάρχο, ο οποίος θα επισκεφθεί, όπως λέγεται, τη Μύκονο και πάλι το Σεπτέμβριο. Όχι μόνο για διακοπές, αλλά ελπίζοντας πως θα έχει βρει και το ιδανικό μέρος για να χτίσει το δικό του σπίτι. Μάλιστα, ο περιζήτητος εργένης σκοπεύει αυτή τη φορά να επιστρέψει μαζί με την αδελφή του Ευγενία, που ζει κι αυτή μόνιμα στο εξωτερικό.

Ο Stavros, όπως χαρακτηριστικά τον αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο της δημοσιότητας λόγω της υποτιθέμενης αντιπαράθεσής του με τον Πάρη Κασιδόκωστα, λόγω του ότι και οι δύο στο παρελθόν είχαν δεσμό με την Paris Hilton. Η γνωριμία του Σταύρου με τη Χριστίνα Στεφανίδη, κολλητή της αδελφής τού Πάρη, Εριέττας, στο πάρτι του Πάνου Ζήνα στη Μύκονο, λέγεται πως ξαναφούντωσε την κόντρα.

Μάλιστα, κάποια ξένα περιοδικά δεν διστάζουν να παρομοιάζουν αυτή την «κόντρα» μεταξύ των δύο νεαρών με τον ανταγωνισμό του Σταύρου Νιάρχου και του Αριστοτέλη Ωνάση. Τίποτα τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, απλώς ο Πάρης και ο Σταύρος αδιαφορούν ο ένας για τον άλλον και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να τους δούμε σε κοινές παρέες ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό. Γ.Π.