Όλη η αλήθεια: Τι συμβαίνει με τη Βάσια Παναγοπούλου και τον σύντροφό της

22.02.2017
Πριν λίγο καιρό είχαμε δει κοινές τους φωτογραφίες από νυχτερινή τους έξοδο και αν μη τι άλλο έδειχναν τρελά ερωτευμένοι, αλλά πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν το ειδύλλιο να είχε άδοξο τέλος και μάλιστα, επεισοδιακό.

Ο λόγος για τη Βάσια Παναγοπούλου, η οποία σύμφωνα με το youweekly που επικαλείται άτομο του περιβάλλοντός της πήρε την απόφαση και έδωσε τέλος στη σχέση της με τον κατά 16 χρόνια νεότερό της, Θοδωρή Αναγνωστάκη, αφού «συνειδητοποίησε πως τελικά τα πράγματα που τους χώριζαν ήταν περισσότερα από αυτά που τους ένωναν.

Άλλα δημοσιεύματα πάλι έκαναν λόγο -χωρίς να λένε τα ονόματά τους, αλλά φωτογραφίζοντάς τους ξεκάθαρα- για άγριο ξυλοδαρμό της γνωστής ηθοποιού από τον νεαρό αστυνομικό και μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ποια η αλήθεια και ποιο το ψέμα σε όλα τα παραπάνω; Ο Βασίλης Μπουζιώτης μέσα από το enikos.gr βάζει τα πράγματα στη θέση τους ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία με τη Βάσια Παναγοπούλου. Ιδού τι δήλωσε η ηθοποιός:

«Έπεσα από τα σύννεφα με το εν λόγω άρθρο που δεν έχει καμία υπόσταση και έχει προκαλέσει τόσο θόρυβο...Ποιoς ξυλοδαρμός; Είμαστε πολύ καλά με τον Θοδωρή και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε.Αυτό ενοχλεί κάποιους που...διαρρέουν ψευδείς φήμες.Είναι απαράδεκτο αυτό το δημοσίευμα και σκεφτόμαστε να κινηθούμε νομικά μια και μας...φωτογραφίζει-χρησιμοποίησαν μάλιστα και πόζα του συντρόφου μου απ’ την μέση και κάτω για να γίνει σχόλιο για το πούρο.Δεν ισχύει στο παραμικρό όσα γράφονται στο κείμενο αυτό.Είμαστε πιο καλά από ποτέ με τον Θοδωρή».