H Μέριλιν Μονρό έγκυος: Σπάνιες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά [photos]

16.02.2017
Εικόνες από μια καλά κρυμμένη περίοδο της θρυλικής σταρ δημοσιεύει σήμερα η DaillyMail για πρώτη φορά, προακαλώντας σάλο.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, οι επίμαχες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρό τραβήχτηκαν τον Ιούλιο του 1960 έξω από τα Fox Studios στη Νέα Υόρκη και τραβήχτηκαν από την καλή της Φρίντα Χαλ (Frieda Hull), η οποία και τις είχε στην κατοχή της μέχρι τη στιγμή που πέθανε.

Οι φωτογραφίες, αγοράστηκαν από τον Τόνι Μάικλς, φίλο και γείτονα της Φρίντα σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε πέρσι στο Λος ΄Αντζελες από τον οίκο Julien’s Auctions για 2.240 δολάρια.Δείχνουν την Μονρόε στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Εκείνη την εποχή, η Μέριλιν ήταν 34 ετών και παντρεμένη με τον Αρθουρ Μίλερ [φωτό επάνω] όμως, όπως είχε εκμυστηρευτεί στην καλή της φίλη, ήταν ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Let's Make Love», Ιβ Μοντάν [φωτό κάτω] ο οποίος την είχε αφήσει έγκυο.

Για την ιστορία, ο Ιβ Μοντάν ήταν επίσης παντρεμένος με τη διάσημη γαλλίδα ηθοποιό Σιμόν Σινιορέ, η οποία παρεμπιπτόντως, εκείνη τη χρονιά (1960) είχε κερδίσει το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Ο ανεμοστρόβιλος του πάθους" (Room At The Top) και έγραψε ιστορία ως η πρώτη γαλλίδα ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Όσκαρ ποτέ. Φυσικά εκείνη τη στιγμή, όπως και κάθε άλλη μέχρι τον Σεπτέμβρη του 1985 που πέθανε είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της. [φωτό κάτω]

Ο Μάικλς υποστηρίζει ότι, όπως του είχε εκμυστηρευτεί η Χαλ, η η Μονρόε είχε χάσει το παιδί όμως "δεν κατέστη σαφές αν ήταν από αποβολή ή έκτρωση". Είναι ευρέως γνωστό ότι η θρυλική ηθοποιός ήθελε πολύ ένα παιδί, ωστόσο, ο οργανισμός της δεν μπορούσε να το κρατήσει. Η ίδια είχε αποκαλύψει συνολικά τρεις αποβολές που είχε σε όλη τη ζωή της.

Ιδού ένα δείγμα των φωτογραφιών. Για να δεις τις υπόλοιπες, κάνε κλικ ΕΔΩ